Νομίζω ότι είναι θέμα του νέου unlock tool σε συνεργασία με το τι πληροφορίες δίνουν στους servers της Xiaomi. Η συσκευή δεν φαίνεται να παίζει ρόλο. Τώρα αν σε κάποιες συσκευές που δεν έχω δοκιμάσει διαφοροποιείται και το χρονικό διάστημα είναι μικρότερο, αυτό είναι σίγουρα καλό, μένει όμως να μας το επιβεβαιώσει κάποιος.Ο/H theopan έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι το χρονικό διάστημα μέχρι το ξεκλείδωμα άλλαξε και για τις παλιές συσκευές όπως το Santoni; Γιατί νομίζω ότι μόνο τις νεώτερες αφορουν οι 360 ώρες και για τις παλιές παραμένουν οι 72 ώρες.Γύρω στο Πάσχα είχα ξεκλειδώσει ένα Mido -όταν ήδη είχε αρχίσει να εφαρμόζεται από όσο θυμάμαι το 15ήμερο για τα καινούργια- και μου έδωσε 72 ώρες αναμονή "μόνο".
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
[procontra][/procontra]Βγηκε η 8.7.19 στην Miui 10. Αντε να φορτισω το κινητο στο 60% για να το κανω τωρα
Ειναι μονο 30% δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν δουλεψε μετα το reboot οποτε περιμενω
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H JohnHD έγραψε:
Sorry άργησα πολύ να απαντήσω. Δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο από bugs μόνο ένα πράγμα παρατήρησα κάπως ενοχλητικό. Πάνω από το κέντρο ειδοποιήσεων brightnes κτλπ είχε εικονίδιο τις ρυθμίσεις. Τώρα έχει έναν μεγεθυντικο φακό που δεν είναι και τόσο χρήσιμος. Θα δούμε μήπως κάνουν τίποτα άλλο στα επομενα -
Ο/H JohnHD έγραψε:
[Πάνω από το κέντρο ειδοποιήσεων brightnes κτλπ είχε εικονίδιο τις ρυθμίσεις. Τώρα έχει έναν μεγεθυντικο φακό που δεν είναι και τόσο χρήσιμος. Θα δούμε μήπως κάνουν τίποτα άλλο στα επομενα
Πήγαινε απλά settings, notification & status bar
και κάτω κάτω αντί για search βάλε settings στο shade shortcut... -
Καλησπέρα... Υπάρχει κάποια λύση για τον κακό ήχο στα βίντεο.
-
Νομιζω μια λύση θα ήταν να βάλεις το Dolby Atmos αλλά μάλλον θα χρειαστεί αρκετά πράγματα να κάνεις. Θα σου έλεγα αν έχεις σχετική εμπειρία να περάσεις την xtrv αν δεν έχεις όμως λογικά θα σε βοηθήσουν τα παιδιά.
Υ.Σ Εγώ δεν έχω περάσει ποτέ το Atmos γιατί μου φενεται σχετικά καλός ο ήχος προς το παρόν. Αν στο μέλλον έχω κάποια απαίτηση από τον ήχο τότε ίσως το κάνω! -
Το Dolby Atmos κάνει δουλειά (υποτίθεται) στην αναπαραγωγή του ήχου και όχι στην εγγραφή. Κυκλοφορούν κάτι mods που υποτίθεται (πάλι) βελτιώνουν την κατάσταση στην εγγραφή του ήχου αλλά θέλουν root. Λέω "υποτίθεται" και στα δύο γιατί μάλλον περί placebo effect πρόκειται. Το Atmos είναι ένα equalizer που δυναμώνει και τονίζει τον ήχο και με τα mods δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά αν και δεν βρίσκω τόσο τραγικό όσο τον παρουσιάζουν τον εγγραφόμενο ήχο. Αυτά που είναι το μικρόφωνο και το μεγάφωνο είναι και μάλλον οι όποιες εκπτώσεις στην ποιότητα είναι θέμα hardware το οποίο δεν λύνεται.
-
-
Με το cloud εμένα μου τα συγχρονίζει όλα κανονικά όπως τα είχα στο album δοκιμάσε το!
-
Ο/H JohnHD έγραψε:
Με το cloud εμένα μου τα συγχρονίζει όλα κανονικά όπως τα είχα στο album δοκιμάσε το!
-
Καλησπέρα σήμερα βγήκε η 8.8.2 miui 10. Παρατήρησα ένα bug στο default theme που μονο τα εικονίδια της Xiaomi όπως το mi video gallery file manager είναι στο default theme. Όλα τα άλλα εχουν το κανονικό εικονίδιο και όχι αυτό με το άσπρο περίγραμμα που είχαν πριν
-
Καλησπέρα θα πάρουμε Android 8 ναι η όχι;
-
Μην ανησυχείς το Miui 10 ουσιαστικά βασίζεται στο android OREO.