Ερώτηση για Redmi Note 4!!!!
-
-
Τα xiaomi έχουν πολύ καλή διαχείριση μνήμης, μπορεί να βλέπεις 500-600 Mb ελεύθερα αλλά τα 2.5 Gb που χρησιμοποιεί δεν είναι "μπουκωμένα".
Μπορείς να ανοίξεις δηλαδή και άλλες εφαρμογές και πάλι να είναι εκεί στα 500-600 τρέχοντας σφαίρα, χωρίς κολλήματα.
Δοκίμασέ το στην πράξη, με κάνα βαρύ παιχνίδι να δεις πως θα πάει
-
Αλήθεια είναι, το δοκίμασα έχοντας καμιά δεκαριά εφαρμογές στο παρασκήνιο και πήγαινε σφαίρα. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως με κάποιο βαρύ πρόγραμμα ή παιχνιδι.. Όταν το δοκίμασα με αυτές τις εφαρμογές ανοιχτές μου είχε αφήσει γύρω στα 500 mb ελεύθερα.
-
Έχω δει άλλη μάρκα που άφηνε 1-1.5Gb ελεύθερα από τα 3Gb αλλά σερνόταν...δεν μπορούσες να δουλέψεις από τα lag.
Στα Xiaomi σπάνια θα συναντήσεις τέτοιο πρόβλημα...και σου μιλάω εκ πείρας από το redmi Note 2 που έχει 2Gb μνήμη μόνο
-
Μακάρι να είναι έτσι... Το προηγούμενο που είχα ήταν το galaxy s3 με 2 gb ram αλλά καμία σχέση με το xiaomi. Πολύ ανώτερο σε όλα του απο το S3. Λιγάκι χαλάστηκα βέβαια που μου έκαψε (χωρίς να του έχω κάνει κάτι) 6-7 pixels, αλλά μου είπαν οτι θα το αντικαταστήσουν απο το μαγαζί που το πήρα με καινούργια οθόνη.
-
Η διαχείριση μνήμης στο Android δεν είναι στατική, κοινώς αν μια εφαρμογή είναι φορτωμένη, δεν θα "κατσικωθεί" στη μνήμη να την δεσμεύει αιωνίως, αλλά το σύστημα θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του χρήστη και θα προσπαθήσει να δώσει προτεραιότητα πάντα σε αυτό που τρέχει ο χρήστης, με τους λιγότερο δυνατούς συμβιβασμούς. Αν λοιπόν μια εφαρμογή σου ζητήσει πχ 1 GB RAM, τι στιγμή που φαινομενικά έχεις 800 MB ελεύθερα, θα την πάρει και κάποια άλλη (λιγότερη "σημαντική" εφαρμογή, σύμφωνα με την κρίση του συστήματος) θα την αποδώσει και όταν χρειαστεί ξανά να τη δεσμεύσει, θα τη δεσμεύσει. Δεν χρειάζεται καν να σκέπτεσαι και να ασχολείσαι με το πως λειτουργεί η όλη διαδικασία, έχουν φροντίσει άλλοι γι' αυτό.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Μακάρι να είναι έτσι... Το προηγούμενο που είχα ήταν το galaxy s3 με 2 gb ram αλλά καμία σχέση με το xiaomi. Πολύ ανώτερο σε όλα του απο το S3. Λιγάκι χαλάστηκα βέβαια που μου έκαψε (χωρίς να του έχω κάνει κάτι) 6-7 pixels, αλλά μου είπαν οτι θα το αντικαταστήσουν απο το μαγαζί που το πήρα με καινούργια οθόνη.
-
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες. Ήσουν κατατοπιστηκότατος, να είσαι καλά!
=============== Ιουν 5th 2017, 9:54am ===============
Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση: έχω κάνει τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις που φαίνονται στο screenshot. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; υπάρχει καμία σελίδα επίσημη που να με καλύπτει η εγγύηση αν μπω και κατεβάσω νεότερη αναβάθμιση;
-
Αυτό ομολογώ ότι δεν το κατάλαβαΟ/H lsdpower78 έγραψε:
υπάρχει καμία σελίδα επίσημη που να με καλύπτει η εγγύηση αν μπω και κατεβάσω νεότερη αναβάθμιση;
Από το κατάστημα που το πήρες σου είπαν ότι εάν κάνεις αναβαθμίσεις δεν θα σε καλύπτει μετά η εγγύηση ? Αλήθεια από ποιο κατάστημα το πήρες ? -
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
-
Από το Kaizer shop το πήρα και δεν μου είπαν κάτι για αναβάθμιση κτλ. Μόνο ότι η εγγύηση δεν θα ισχύει αν το rootαρω. Απλως, επειδή είμαι καινούργιος στην xiaomi, ρώτησα εάν υπάρχει και επίσημη σελίδα για αναβάθμισεις και ένα tutorial για το πως γίνονται αυτές.
-
Άλλο το root και άλλο η αναβάθμιση...έχεις official developer rom, θα σου έρχονται αυτόματα οι ενημερώσεις κάθε Πέμπτη-Παρασκευή
Για χειροκίνητη αναβάθμιση δες εδώ ---> Xiaomi MIUI Official Forum -
Οκ, μπήκα στη σελίδα που μου είπες και είδα ότι έχουμε την ίδια ακριβώς rom. Η διαφορά μεταξύ developer rom και stable ποια είναι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα