1 redmi 4 δεν μπαινει σε recovery [SOLVED] Απρ 26th 2017, 8:44pm Παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα έχω το τηλ ενός φίλου είναι το redmi 4 (prada) και δεν μπορώ να φλασαρω την ρομ την αγγλοκινεζικη για να μπορέσω μετα να ξεκλειδώσω για να βάλω την ελληνική Images IMG_20170426_1844482.jpg 672,68 kB, 900×1.517, viewed 150 times
3 Απρ 26th 2017, 8:49pm Να προσθέσω ότι επειδή το είδαμε και μαζί το θέμα με τον Κώστα, δεν γυρίζει επίσης σε EDL. Όταν μπαίνει σε Recovery αναγνωρίζεται μόνο ως MTP (Redmi 4) και όχι και ως Android ADB Composite Interface Επίσης @kostas234 Κώστα ανέβασε και το screenshot με την έκδοση της ROΜ που έχει τώρα το κινητό. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
5 Απρ 26th 2017, 9:01pm Το κινέζικο Μιχάλη δεν το βλέπει γιατί δεν αναγνωρίζεται σωστά σαν adb Interface. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
7 Απρ 26th 2017, 9:03pm Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα. Και ο Κώστας εξυπηρέτηση κάνει δεν είναι δικό του το κινητό. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
8 Απρ 26th 2017, 9:05pm Ας περιμένουμε και την άποψη του Ανέστη επί του θέματος. Έχει ενημερωθεί... Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
10 Απρ 26th 2017, 9:06pm Το έκανα βρε... Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
11 Απρ 26th 2017, 9:06pm Εδώ είμαι...Πάμε σε ream viewer με τον Κώστα Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
12 Απρ 26th 2017, 9:07pm Ωραία Ανέστη μακάρι να βρεις άκρη (θα την βρεις εσύ είμαι σίγουρος)! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!