Αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader
-
-
Τελεια!!!!
Οποτε απο εδω και περα τι περιμενω; ποιο ειναι δηλ το επομενο βημα;
(Αυτο με τα win που μου ειπες, να το διορθωσω στο τελος ε; Οταν οοοοοολα θα εχουν ολοκληρωθει δηλ;;; Μην το κάνω τωρα δηλ..χμ...!)
-
-
Ελληνική σε τι; Γιατί μη νομιζεις δηλ οτι εχω καταλαβει τι εχω κανει και τι σημαίνουν ακριβως όλα αυτα που κάνω
παντως ναι!! να βαλω την ελληνικη...οπου χρειαζεται... -
Αν μπορείς ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις
-
Ευχαριστώ!!!!!!!!
-
Μάλιστα, έχεις unofficial rom και μάλλον (σίγουρα δηλαδή) σου λέγαμε να αλλάξεις σε official ή στην Ελληνική
Τα ευχάριστα νέα, με ξεκλείδωτο bootloader πλέον μπορείς να βάλεις όποια θέλεις σχετικά εύκολα.
Οι επιλογές σου είναι:
1. Official Global Stable rom = Έχει Ελληνικά, Έχει play store, έχει αυτόματες αναβαθμίσεις, δεν έχει το TWRP (για επαναφορά σε περίπτωση κολλήματος)
2. Ελληνική ρομ = Έχει Ελληνικά, Έχει play store, δεν έχει αυτόματες αναβαθμίσεις (οι αναβαθμίσεις γίνονται χειροκίνητα), έχει το TWRP
Και οι δύο είναι καλές...πες μας ποια θες να βάλεις για να σου δώσουμε τον αντίστοιχο οδηγό -
-
-
nasdriver μήπως είναι καλύτερο το 1;
Γιατι αν βάλω το 2 κάθε πότε θα κάνω αναβαθμίσεις; Που να το ξέρω...
Τώρα αν η επαναφορά που λέτε...έχει να κάνει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν ξέρω.ειναι απαραίτητο;
Εσείς τι προτείνετε;εσύ nas ποιο έχεις βάλει; -
Πισεύω ότι πιο πολύ για το 1 είσαι...
=============== Απρ 27th 2017, 7:48pm ===============
Κατεβάζεις από εδώ ---> Xiaomi MIUI Official Forum
Αυτήν που λέει : Xiaomi Mi Max 32GB Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Και την περνάς με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ για το πρώτο πιστεύω ότι είμαι καλύτερα.
Αυτά τα κάνω από το κινητό; Ή στο pc και τα περνάω με usb??
Σας έχω πρήξει το ξερω..αλλα από την αρχή σας είπα οτι με δέρνει μεγάλη ασχετοσυνη.
Ανεχτειτε με λίγο ακόμα σας παρακαλώ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα