Τελικά Ποιά υποτίθεται ότι είναι ποιό καλή κάμερα γιατί δεν έχω καταλάβει;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Stasis έγραψε:
Και τώρα, που εγώ δεν έχω το white αλλά το dark grey, τι θα ψηφίσω, ε ???Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποια συσκευή έχετε και με ποια κάμερα ?
- ...
- ...
- Redmi pro 3/64 white xtrv dev μαμά καμερα
![]()
![]()
1. Κατάστημα που αγοράστηκε: Το έψαχνα με Sony IMX333, αλλά δεν το βρήκα πουθενά! Κι έτσι διάλεξα ένα με τη μαμά κάμερα, από το aliexpress!
2. Χρώμα: Είπαμε, Dark Grey!
3. Αν είναι global edition (800αρα) ή όχι: Και με 800άρα το έψαξα άλλα τζίφος κι εδώ! Oύτε καν με Global Rom δε το βγάλανε, οι μαυρογιαλούροι!
4. Ημερομηνία αγοράς: 12/2016. Τότε ακόμα θυμάμαι, έβγαινε με:
- 13MP Sony IMX258 sensor
- Secondary 5MP Samsung depth sensor
Πέρα από την πλάκα όμως, θα συμφωνήσω ότι ως συμμετοχή το RedmiPro είναι λίγο offtopic! Μοιάζει σαν να είχε βύσμα και τρύπωσε!![]()
![]()
![]()
Ο/H Stasis έγραψε:
@Antretng, @tsine..
O φίλος δε μπερδεύτηκε!! Η ψηφοφορία αρχικά (πριν γίνει επεξεργασία) στο ερώτημα "Ποια συσκευή έχετε και με ποια κάμερα ?" ανέφερε και το Redmi Pro ως μια από τις επιλογές . Φαίνεται εξάλλου και από την παράθεση στο μήνυμα ..του φίλου.
Από 'κει και πέρα το μήνυμα του, κάτω από την παράθεση, αποτελεί προϊόν κρυστάλλινου χιούμορ!![]()
Το Redmi Pro φυσικά δεν βγαίνει ούτε με IMX333, ούτε με 800άρα, ούτε με Global Rom.. Ούτε τέλοσπάντων σε οποιαδήποτε άλλη special edition!
Και επίσης ..ο φίλος κάποια στιγμη σοβαρεύεται και κλείνει το μήνυμά του παροτρύνοντας να βγει το Redmi Pro από την ψηφοφορία.
Αυτά. Σπασμένο σε φραγγοδίφραγγα, που θα ΄λεγε και ο Γεωργίου!![]()
(Α! Όπου "φίλος", εγώ!)