Redmi Note 4X - Mε ποιο αισθητήρα κάμερας σας ήρθε ?
-
-
-
1 Κατάστημα που αγοράστηκε https://www.nok-shop.gr/eshop/ 2 Χρώμα dark grey 3 Αν είναι global edition (800αρα) ή όχι global edition (800αρα) 4 Ημερομηνία αγοράς 5 Ιουλίου 17
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Redmi Note 4X Global Version
Αγορά απο Unifone.gr
Ημερομηνία Αγοράς 4/07/2017
Χρώμα: Green Light
Front Camera: ofilm_s5k5e8
Back camera: ofilm_s5k3l8 -
Ήρθε με αισθητήρα samsung δυστυχώς κ είναι το global grey-black...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Antretng έγραψε:
Χθες επιτελους το ξαναπηρα το κινητο.
Redmi Note 4X Global
Αγορά από Mytel.gr
Μαύρο χρώμα
Υποστηρίζει 800 band
Αγορά 19/5/2017
Ειναι με samsung. Και αν κρινω απο τις φωτογραφιες πρεπει samsung να ηταν και το πρωτο μου (αγορα απο πλαισιο, μαυρο χρωμα καπου τον Απριλιο)
Απο καποια δειγματα που ειδα απο γειτονικο forum, η κυρια διαφορα τους ειναι το wb οπου ο sony ειναι πιο ευστοχος. Ακομη στις νυχτερινες εχει λιγοτερο θορυβο αλλα με λιγοτερη λεπτομερια (οποτε η μια η αλλη σου ρχεται). Τελος εχει υψηλοτερο contrast αλλα αυτο ισοφαριζεται ευκολα απο τις ρυθμισεις της καμερας.
Γενικα ημουν παραπανω αυστηρος απο οτι αξιζε με τη xiaomi, παραμενει σιγουρα καλυτερη η καμερα του απο του note 4 mtk (λογικα λογω optimization) ενω δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες απο το sony. Εξαρταται κιολας απο το επιπεδο NR που προτιμα ο καθενας.
Οριστε και τα δειγματα. e31b8c 4b0372 Credits του υλικου pan82 απο myphone.gr
Ο/H Kyriakos KRS έγραψε:
Εκανα συγκριση καμερων μεταξυ ov13855 και imx. Η μερα με τη νυχτα. Χαλαρα ο sony ετη φωτος μπροστα. Με το που βαζεις τα τηλεφωνα διπλα διπλα (Note 4x/Note 4) βλεπεις κατευθειαν οτι ο ov13855 εχει αισθητα μικροτερη γωνια θεασης και ειναι σαν να ζουμαρει 2χ με το καλημερα χωρις να εχεις κανει καποιο ζουμ. Επίσης ειναι πιο αισθητα τα pixel οταν κανεις ζουμ για να διαβασεις μια πινακιδα, στην ποιοτητα της φωτογραφιας, απο οτι στον sony.
Δεν βλέπω διαφορά γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιώ ποτέ φλας στα κινητά. Άλλωστε είπα ότι διαφέρουν στο wb και αυτή η κιτρινιλα που βλέπεις είναι καθαρά wb ;). Ο sony ναι είναι πιο εύστοχος. Αυτή λοιπόν είναι και η κυρία διαφορά τους.
Όσον αφορά τη λεπτομέρια, ίσα ίσα που όσο πιο επιθετικό είναι το nr τόσο λιγότερη λεπτομέρια έχει. Και ακριβώς στα πρόσωπα είναι που προτιμάς μικρότερο nr. Αύξησε βέβαια μια το contrast γιατι δίνει μια ψευδαίσθηση μεγαλύτερης λεπτομεριας. Δεν διαφέρουν τόσο πολύ όσο λες.
Κατά τα άλλα μιλάμε για 5,5αρη δικαρτο 32αρη κινητό στα 160 ευρώ. Ξέρεις πολλά 5,5αρια δικαρτα κινητά σε αυτά τα λεφτά με καλύτερη κάμερα; Μια χαρά είναι. Αν θες καλύτερη κάμερα τότε ίσως έπρεπε να παίρνες κάποιο άλλο ακριβότερο κινητό ή μικρότερο σε ιντσες. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι ο omnimax
=============== Αυγ 3rd 2017, 11:46am ===============
Ο/H exotic έγραψε:
Ο/H Kyriakos KRS έγραψε:
Εκανα συγκριση καμερων μεταξυ ov13855 και imx. Η μερα με τη νυχτα. Χαλαρα ο sony ετη φωτος μπροστα. Με το που βαζεις τα τηλεφωνα διπλα διπλα (Note 4x/Note 4) βλεπεις κατευθειαν οτι ο ov13855 εχει αισθητα μικροτερη γωνια θεασης και ειναι σαν να ζουμαρει 2χ με το καλημερα χωρις να εχεις κανει καποιο ζουμ. Επίσης ειναι πιο αισθητα τα pixel οταν κανεις ζουμ για να διαβασεις μια πινακιδα, στην ποιοτητα της φωτογραφιας, απο οτι στον sony.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@exotic το κιτρινο flash φτιαχνεται,τσεκαρε πως εδω : Fix yellow flash camera redmi note 4/x all r… | Xiaomi Redmi Note 4
-
Όπως έγραψε και ένας ακόμα πιο πάνω ο νέος αισθητήρας είναι της Omnivision.
Είχα τον φόβο ότι θα μου έρθει το κινητό με Samsung, τώρα τρέμω να μου έρθει με Omnivision. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.. να αγοράζεις κινητό και να μην ξέρεις τι κάμερα φοράει.
Ζήτησα από το κατάστημα αν μπορεί να μου επιβεβαιώσει ποια κάμερα έχει και αν δεν είναι Sony να μου ακυρώσει την παραγγελία. Δεν νομίζω να καταφέρω πολλά αλλά το να πάρω κινητό με αισθητήρα Omnivision χωρίς αυτό να αναγράφεται κάπου είναι τουλάχιστον τραγικό. Επόμενο βήμα ..να το πουλήσω!
Να υπενθυμίσω από άλλο νήμα ότι μόλις έκανα παραγγελία το Redmi Note 4X 4GB RAM 64GB ROM Chinese VersionWon't Back Down -
Σιγά μπρεεε χαλάρωσε!
-
Νομιζω ο omnivision μεχρι στιγμης εχει εμφανιστει μονο στο κινεζικο (model 2016101). Δεν τον εχω δουλεψει ποτε τον συγκεκριμενο αλλα λενε οτι ειναι κατωτερος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0