Redmi Note 4X - Mε ποιο αισθητήρα κάμερας σας ήρθε ?
-
-
Η Chinese Version που περιμένω εγώ ποια έκδοση είναι; Global ή ..chinese;
Omnivision ή Samsung με λίγα λόγια;Won't Back Down -
Ε... Chinese βρε αφού το αναφέρει ξεκάθαρα... Εντούτοις, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι αισθητήρα θα έχει αν δεν παραλάβεις!
-
Αν γραφει note 4x και μαλιστα chinese και οχι note 4 global τοτε το κινεζικο ειναι. Δεν σημαινει ομως απαραιτητα οτι θα εχει omnivision αφου δεν εχω διαβασει (ακομα) πολλους με omnivision. Για την ακριβεια στα ελληνικα forums μονο 2 μελη εχω δει να το εχουν και ηταν στο κινεζικο.
Πως και προτιμησεις το κινεζικο και οχι το global? -
Ο/H Antretng έγραψε:
Αν γραφει note 4x και μαλιστα chinese και οχι note 4 global τοτε το κινεζικο ειναι. Δεν σημαινει ομως απαραιτητα οτι θα εχει omnivision αφου δεν εχω διαβασει (ακομα) πολλους με omnivision. Για την ακριβεια στα ελληνικα forums μονο 2 μελη εχω δει να το εχουν και ηταν στο κινεζικο.
Πως και προτιμησεις το κινεζικο και οχι το global?
Δυστυχώς απ'όσο καταλαβαίνω τώρα μάλλον θα έχω θέμα και με την κάμερα..Won't Back Down -
Redmi Note 4X Global
Αγορά από youhou.gr
Μαύρο χρώμα - full black
Υποστηρίζει 800 band
Αγορά Αύγουστος 2017
Front Camera: ofilm_s5k5e8
Back camera: ofilm_s5k3l8 -
Από το Eglobalcentral μου απάντησαν ότι δεν είναι σίγουροι με ποιο αισθητήρα θα έρθει το κινητό. Random τελείως και μπορεί και με Omnivision.
Ακύρωσα αμέσως την παραγγελία και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Πάμε για κάτι άλλο..Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Από το Eglobalcentral μου απάντησαν ότι δεν είναι σίγουροι με ποιο αισθητήρα θα έρθει το κινητό. Random τελείως και μπορεί και με Omnivision.
Ακύρωσα αμέσως την παραγγελία και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Πάμε για κάτι άλλο..
Το global παντως με την 800αρα και ευρωπαικο φορτιστη, μεχρι στιγμης δεν εχει omnivision.
Και νομιζω για 160 που το βρισκεις Ελλαδα με εστω καποια εγγυηση και doa χωρις αναμονες θεωρω πως αξιζει. Τωρα να εισαι τοσο γκαντεμης και να κανεις την αρχη; Δεν εχει ακουστει κανενα global με samsung. Εκτος εαν μου διαφευγει κατι. -
Καλησπέρα..!!!
REDMI NOTE 4X GLOBAL
Samsung αισθητήρας και στις 2 κάμερες
Μαύρο
Από Κωτσόβολο -
Ο/H Antretng έγραψε:
Πως και προτιμησεις το κινεζικο και οχι το global?
-
Xiaomi Note 4 Global
Αγορά απο CitisMarket.gr
Ημερομηνία Αγοράς 28/08/2017
Χρώμα: Gold
έχει την Β20
Back camera: ofilm_s5k3l8
=============== Αυγ 30th 2017, 1:51pm ===============
Σήμερα πήρα και το δικό μου Xiaomi. (το προηγούμενο το έδωσα στη γυναίκα)
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Αγορά απο powerphone.gr
Ημερομηνία Αγοράς 30/08/2017
Χρώμα: Black
έχει την Β20
Back camera: ofilm_s5k3l8 -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0