Εγκατασταση σε libra, ολα εξαιρετικα μεχρι στιγμης. Αλλα... απο βιασυνη εκανα updare στην τελευταια twrp απο το twrp app και πλεον δε μου μπαινει στη recovery, ενω το κινητο κανει boot κανονικα. Σβηστηκε η recovery? Πρεπει παλι να κανω την εγκατασταση μεσω fastboot? Παιζει ρολο που δε ξεκλειδωσα αμεσως τον bootloader μετα την εγκατασταση της rom και το αφησα για αργοτερα?
[XTRV-7.4.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/4 16:50)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H vayio έγραψε:
Σβηστηκε η recovery?
Από ποια ρομ πήγες στην 7,4,27? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H vayio έγραψε:
Σβηστηκε η recovery?
Από ποια ρομ πήγες στην 7,4,27?
Πρέπει να είχα την 2.8 twrp που είχα φλασαρει από το fastboot. Φορούσα την τελευταία thunder, μετά εγκατεστησα την 6.12.22, ώστε να μεταπηδησω σε android 7. Εάν ξεκλειδώσω τον bootloader, που δεν το είχα κανει μετά την 7.4.27, βάλω πάλι τo twrp, θα έχω θέματα? Υποθέτω η rom θα είναι εντάξει πέρα από το data wipe του ξεκλειδωματος, έτσι δεν είναι? -
-
[Changelog - China] MIUI 8 China Developer ROM 7.5.4 Changelog Preview: Mi Music Synced Songs
Recommended Feature for this week
Music - Sync songs from your device to Mi Cloud
Mi Music app - My - Settings- Songs in Mi Cloud
1. All recognizable local music can be batch uploaded to the Mi Cloud in seconds.
2. All synced music are downloadable. In the case of switching your device, you are able to download your synced music after signing-in your Mi Cloud service.
Note, the sync process requires a certain amount of data usage. It is recommended to enable WiFi services before sync.
That's all for this week's preview, MIUI addicted and Enjoy.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.......THAT'S ALL-NOTHING.......!!!!!!!!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal άντε επιτέλους μια σωστή αναβάθμιση ρε παιδί μου. Τόσο καιρό περιμέναμε πια για αυτό το πράγμα Γιατί Όλα τα άλλα τα έχουνε λυμένα!!!
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Πιστεύω από εδώ και πέρα το σημαντικότερο που θα πρέπει να περιμένουμε είναι το miui 9. Το miui 8 το έχουν σχεδόν τερματίσει.
-
Ο/H alvin1983 έγραψε:
@Giannisagal άντε επιτέλους μια σωστή αναβάθμιση ρε παιδί μου. Τόσο καιρό περιμέναμε πια για αυτό το πράγμα Γιατί Όλα τα άλλα τα έχουνε λυμένα!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι ξεκλειδώνεις και περνάς όποια θέλεις + twrp για android 7
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H vayio έγραψε:
Υποθέτω χωρίς να πειραχτει η ρομ, έτσι δεν είναι?
-
Ο/H vayio έγραψε:
Αυτή τη στιγμή έχω την 7.4.27,
Αν ναι θα ανοίξει, αν όχι θα πρέπει να τροποποιήσεις κάτι στην ρομ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0