[XTRV-7.4.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/4 16:50)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Δες τι έκανα...μόλις με πετάει το ερρορ που λες... Είχα μέσα στο κινητό την 20 ήδη..ξανακάνω τα wipe μου...και πάω να ξαναπεράσω την 20 ... Με του που πάω να την κάνω mount ...σβήνει το κινητό....δεν ξαναανοιξε ποτέ....και δεν έμπαινε σε twrp....και έπρεπε να βάλω global...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@NasDriver
Όπως και να το κάνουμε σε όλους συμβαίνει αυτό...και είναι ανθρώπινο...αλλά και πάλι ήμουν θρασύς.... Και πάλι συγγνώμη παίδες...όντως φάνηκα αχάριστος...
Σε κείνη την περίπτωση το έβαζες σε fastboot mode..
Και να μην έμπαινε με την μια θα το προσπαθούσες να το βάλεις..
Μετά θα έκανες έλεγχο bootloader και αν ήταν ξεκλειδωτο ξανα φλας το twrp.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε κείνη την περίπτωση το έβαζες σε fastboot mode..
Και να μην έμπαινε με την μια θα το προσπαθούσες να το βάλεις..
Μετά θα έκανες έλεγχο bootloader και αν ήταν ξεκλειδωτο ξανα φλας το twrp..
Ναι όντως...ήμουν σε μία φάση πανικού εκείνη την στιγμή που δεν είχα καθαρό μυαλό...ενώ η λύση ήταν απλή....
την εχει βαλει κανεις στο mido; σκεφτομαι να την. βαλω αλλα με. κραταει η 20 που δεν πεφτει με τιποτα η μπαταρία ειναι εξίσου καλη οσο αφορα το. θεμα μπαταριας;
-
Καλησπερα,
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης
Εχω ενα mi mix με την 8.2.3.0 (MAHCNDL) stable rom , μπορώ να φλασαρω την V8.2.1.0 global stable recovery rom κατευθείαν μέσω του update app?
Δεν έχω ελέγξει εαν ο bootloader ειναι κλειδωμενος
Ευχαριστω -
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να είναι εφικτό σε μια επόμενη έκδοση να μπει αντί του Dolby Atmos, το viper4Android το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία παραμετροποίησεων.
Ευχαριστώ, -
Ο/H johnpours έγραψε:
Εχω ενα mi mix με την 8.2.3.0 (MAHCNDL) stable rom , μπορώ να φλασαρω την V8.2.1.0 global stable recovery rom κατευθείαν μέσω του update app?
Θα σου πρότεινα βέβαια να το ξεκλειδώσεις πρώτα και να πας σε Ελληνική.. -
-
-
Για να περάσουμε την 27 πρέπει να φλασαρουμε το καινούριο TWRP? Η θα εγκατασταθεί μόνο του με το πέρασμα της Ρομ? Επειδή πολλοι λένε πρώτα να φλασαρουμε εμείς το TWRP και μετά να περάσουμε την Ρομ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0