Και εγω δουλευω Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ, πολλους μηνες και ειμαι Root, ποτε δεν μου εβγαλε τετοιο μηνυμα .....Μηπως ειναι κατι αλλο που θελει ρυθμηση?Ο/H skepasti21 έγραψε:
[XTRV-7.4.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/4 16:50)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H skepasti21 έγραψε:
Ελα ντε! Υπαρχει τετοια ρυθμιση?? Μου εχει σπασει τα...νευρα!Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Σε mi4 περάστηκε την Παρασκευή και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά εκτός απο τον συγχρονισμό (η μπαταρία και η διαχείριση ram φαίνονται καλύτερα απο την προηγούμενη)
-
Καλημέρα.
Θα προτείνω κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει.
Αν φυσικά κάποιος γνωρίζει μπορεί να με διορθώσει...
Φαντάζομαι για όσους έχουν πρόβλημα με εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών, η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίζει το ROOT με διάφορους τρόπους ( δεν είναι μόνο η ύπαρξη ενός apk αρχείου ή κάποιας εγκατάστασης αυτού). Οπότε η πρόταση μου είναι η εξής :
Backup μέσω του twrp και μετά factory reset. Εγκατάσταση magisk από την αρχή και εγκατάσταση της εφαρμογής της εκάστοτε τράπεζας. Αν παίξει καλώς, ειδάλλως επαναφορά του backup.
Αν δε γίνει factory reset, κατά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, κρατάει όλα τα αρχεία και μπορεί να αναγνωρίζει μία προηγούμενη εγκατάσταση του super su.
Αυτό (factory reset) μπορεί βέβαια να έχει και άλλα καλά! "στρώνει" καλύτερα η ROM και μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση το κινητό (όπως μπαταρία ή ακόμα και κάποιες εφαρμογές συστήματος να παίζουν καλύτερα).
Επειδή αυτά είναι προσωπικές εικασίες αλλά και προσωπικά βιώματα (σε πολλά κινητά μου η επαναφορά έστρωνε τη μπαταρία και την απόδοση) θα ήθελα αν κάποιος το δοκιμάσει να κάνει full backup αν έχει σκοπό να το δοκιμάσει.
Φυσικά αν κάποιος γνωρίζει με βεβαιότητα μπορεί να επέμβει.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν με συναλλαγές, αλλά επειδή η μπαταρία δεν έχει την απόδοση που είχε, ενδεχομένως να το κάνω στο άμεσο μέλλον. -
-
-
Την πέρασα χθες (redmi 3s land) και το μόνο πρόβλημα είναι ο συγχρονισμός του cloud που εμφανίστηκε σ' αυτήν μόνο την rom. Μέχρι και την προηγούμενη δούλευε κανονικά.
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο δεν δουλεύει γιατί έβγαλα φωτογραφία η οποία ανέβηκε κανονικά στο cloud και επίσης σβήστηκε όταν την έσβησα από το τηλέφωνο. -
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
Καλημέρα.
Θα προτείνω κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει.
Αν φυσικά κάποιος γνωρίζει μπορεί να με διορθώσει...
Φαντάζομαι για όσους έχουν πρόβλημα με εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών, η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίζει το ROOT με διάφορους τρόπους ( δεν είναι μόνο η ύπαρξη ενός apk αρχείου ή κάποιας εγκατάστασης αυτού). Οπότε η πρόταση μου είναι η εξής :
Backup μέσω του twrp και μετά factory reset. Εγκατάσταση magisk από την αρχή και εγκατάσταση της εφαρμογής της εκάστοτε τράπεζας. Αν παίξει καλώς, ειδάλλως επαναφορά του backup.
Αν δε γίνει factory reset, κατά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, κρατάει όλα τα αρχεία και μπορεί να αναγνωρίζει μία προηγούμενη εγκατάσταση του super su.
Αυτό (factory reset) μπορεί βέβαια να έχει και άλλα καλά! "στρώνει" καλύτερα η ROM και μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση το κινητό (όπως μπαταρία ή ακόμα και κάποιες εφαρμογές συστήματος να παίζουν καλύτερα).
Επειδή αυτά είναι προσωπικές εικασίες αλλά και προσωπικά βιώματα (σε πολλά κινητά μου η επαναφορά έστρωνε τη μπαταρία και την απόδοση) θα ήθελα αν κάποιος το δοκιμάσει να κάνει full backup αν έχει σκοπό να το δοκιμάσει.
Φυσικά αν κάποιος γνωρίζει με βεβαιότητα μπορεί να επέμβει.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν με συναλλαγές, αλλά επειδή η μπαταρία δεν έχει την απόδοση που είχε, ενδεχομένως να το κάνω στο άμεσο μέλλον.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Ο/H skepasti21 έγραψε:
Μπραβο και μονο που βρηκες το κουραγιο και εγραψε ολο αυτο το κατεβατο... αλλα ερωτω τωρα εγω ... αξιζει? Δεν ειναι οτι δεν μπαινει καθολου στο app, απλα μπορει να με τη 3η ή 4η προσπαθεια.
Ας πουν και οι άλλοι τη γνώμη τους αν θέλουν, αλλά η εμπειρία μου με όλα μου τα κινητά, δείχνει προς factory reset (έχει στρώσει μπαταρία σε κινητό που ήταν beast για την εποχή του - LG G2, έχει καθαρίσει conflict που διμιουργούσε το Xposed, εφαρμογές συστήματος παίζανε χωρίς πρόβλημα). Απλά δε ξέρω κατά πόσο το super Su ή το magisk, αν τα βγάλεις, "εξαφανίζονται" ....
Όπως είπα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αναγνωρίσεις το root, σε ένα κινητό, όχι απλά ένας, οπότε ποτέ δε ξέρεις τι χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή για να το αναγνωρίσει, οπότε υπολείμματα μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα. -
-
Στον συγχρονισμό μου βγάζει αυτό το μύνημα όταν πατάω την δεύτερη επιλογή με το κόκκινο χ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0