[XTRV-7.4.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/4 16:50)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Redmi note 4... Δεν το λες και άσχημα ...η νέα Ρομ πετάει στην κατανάλωση..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Μείωση μεγέθους φωτογραφιών ().
-
@john volk , ποιο μικρές φωτογραφίες παρακαλούμε, ειδικά εσείς που μπαίνετε από tapatalk έχετε τα μεγαλύτερα προβλήματα με τόσο μεγάλες φωτογραφίες
-
-
Ο/H jgougos έγραψε:
@kostasab Δοκίμασε το Devcheck
-
...προσπαθωντας να αναβαθμισω το Kenzo κινητο μου καταφερα να το κανω να μην ανοιγει.
Αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι και δεν εκκινει.
Ειχα εγκαταστησει πριν το νεο TWRP .
Η παλιοτερη ROM ηταν η 7.3.23 αν θυμαμε καλα.
Τωρα ανοιγει μονο σε fastboot mode.
υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω ?
...ευχαριστω -
-
@marianos
Όπως είσαι σε fastboot , συνδεσε το τηλ.. στο pc , άνοιξε το miunlock και δοκίμασε να το ξεκλειδωσεις .. -
@marianos κάνε έναν έλεγχο καλού κακού και δες αν κλείδωσε ο Bootloader της συσκευής σου, ώστε να τον ξεκλειδώσεις.
=> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
κυριοι ευχαριστω για τις απαντησεις σας ...θα δοκιμασω να τις εφαρμοσω το συντομοτερο δυνατο ...ευχαριστω και παλι...
-
-
εγω αυτο που παρατήρησα στο mido με αυτην την ρομ σε σχεση με την προηγουμενη ποθ δεν ειχα τέτοιο θεμα, ειναι οτι χανει το δυκτιο να τωρα που γραφω ειμαι στο σαλονι του σπιτιου λιγο οριν φυγω φια δουλειά και μου βγαζει no service ενω παρολου που δειχνει οτι εχω δυο γραμμές, με την προηγουμενη ρομ στο ίδιο σημείο ειχα. μια χαρα σήμα.
παιδια και λιγο το latte μπορειτε να το κοιτάξετε; οποια ρομ και να μπει πολυ ρουφηχτρα στην μπαταρία ειναι.
εχω κανει και προσφατα fr ετσι για να καθαρίσει του έχω κανει και αυτο το κολπάκι που σβήνεις ενα αρχειο για την μπαταρία για να μηδενιστεί αλλα τίποτα πολύ κατανάλωσης μπαταρίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0