Ειχαμε μία ίδια περίπτωση από 8.0.3 που με τίποτα δεν πέρναγε μία china για ξεκλείδωμα και το μόνο που το γιάτρεψε ήταν το deep flash cable... και τίποτε άλλο.
Mi5S - Βοήθεια από περιοχή Πάτρας για deep flash cable [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ναι το διάβασα αυτό με το deep flash cable ότι είναι τελευταία λύση..
Δοκίμασα εχθές μια "πατέντα" που βρήκα σε ένα site, με μια καρφίτσα στο usb καλώδιο και μπήκε το κινητό στο mode του deep flash cable (το είδε σαν COM10 ο υπολογιστής), το είδε το miflash ξεκίνησε να περνάει τη fastboot rom αλλά μετά από λίγο μου βγαλε ένα σφάλμα (κάτι για ανεπαρκή χώρο) και σταμάτησε.Μόλις το έβγαλα και του έκανα επανεκκίνηση με πέταξε στο κινέζικο recovery, πάτησα την πρώτη επιλογή, έκανε φορματ το κινητό και ξεκίνησε από την αρχή.Μόλις το σέταρα και άνοιξε, δε μου δουλεύει το wifi πλέον (δεν ανοίγει το toggle) και έχει κάτι κινέζικες εφαρμογές μέσα (αν και είναι η global έκδοση) τις οποιες πριν δεν είχε.Περίεργα πράγματα, μάλλον θα το βάψω μπλε και θα το πετάξω στη θάλασσα -
Έχεις Windows x86;
Επίσης ενδεχομένως να έχασες Mac και IMEI. -
Όχι, 64αρια έχω windows 10
Αν έχασε mac και imei γιαυτο δε δουλεύει το wifi?
Επειδή όλα τα άλλα δουλεύουν -
Έχει σήμα η συσκευή; Βλέπεις Mac και IMEI στις ρυθμίσεις;
-
Ναι σήμα έχει.Κάνω κλήσεις κανονικά.
IMEI και MAC βλέπω στις ρύθμίσεις -
-
Ναι θα παώ αύριο να πάρω ένα καλώδιο εφεδρικό και θα το φτιάξω (μη χαλάσω αυτό που έχω), αν δε πετύχω πάλι αυτό με την καρφίτσα που έκανα εχθές.
Για το wifi που με προβληματίζει, είναι θέμα λογισμικού πιστεύεις? Δε νομίζω να είναι τπτ θέμα hardware έτσι ξαφνικά και δε φτιάχνεται ε -
-
-
Του έχω κάνει, δεν έγινε κάτι
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Θα δείξει όταν περάσεις μια fastboot rom με καθαρή εγκατάσταση.
Καλώς ευχαριστώ...Μακάρι να φτιάξει -
Δες τώρα αν με το κινεζικό πυροβόλο μπορεί να καταφέρει κάτι..Μία που άλλαξε η ρομ... οπότε θα σου διορθώσει και το imei και τα Mac addresses..Μετά προχωράς στα περαιτέρω
Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0