Mi4S - Κάνει συνέχεια reboot
-
-
γειαα..
το εκανα κ χτες βραδυ αυτο αλλα οταν το εβαλα το πρωι παλι τα ιδια.. -
-
οκ αν κ μεχρι τωρα γενικα το κινητο μονο αναβοσβηνε και στο fastboot και στο recovery..αλλα θα επικοινωνησω κ αυριο!ευχαριστω πολυ!
-
Καλημέρα και καλό μήνα
Είχαμε κανένα νεότερο ? Συνεχίζει ακόμα τα reboot ? -
καλημερα!! το εβαλα τωρα λιγο να φορτισει μ αρχισε παλι να αναβοσβηνει, δοκιμασα να μπω στο recovery κ παλι γινεται μονο στιγμιαια
-
-
εδω ειμαι.. ναι!
-
Βάλε στον υπολογιστή σου το team viewer και στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το id & pass για να μπω να το δούμε
-
Το κοιτάξαμε λίγο με team viewer, από αυτά που είδα δεν πρέπει να είναι θέμα software
Συγκεκριμένα:
Κλειστό, σύνδεση στον υπολογιστή = Αυτόματα, με το που πήρε νεύρα ξεκίνησε τα bootloop
Δοκιμάσαμε για fastboot mode = Έκανε συνέχεια bootloop
Δοκιμάσαμε για edl mode με fastboot to edl file = Έκανε συνέχεια bootloop
Ελπίζω να είναι κάτι σχετικά απλό όπως κολλημένο power button, αλλά θέλει άνοιγμα και έλεγχο, σχετικό βίντεο υπάρχει εδώ για άνοιγμα:
Στο 1.19 φαίνεται το power button δίπλα στην μπαταρία, εκεί θέλει με κάτι πλαστικό-λεπτό, να δημιουργήσεις ένα "μεγαλύτερο" κενό μεταξύ κουμπιού και καλώδιο-ταινίας .
Ίσως αν το πήγαινες σε ένα μαγαζί επισκευής κινητών να του έκαναν έλεγχο στο συγκεκριμένο σημείο + γενικότερο έλεγχο...
Αν δεν φτιάξει και με αυτό, τότε καλύτερα να πάει πίσω στο κατάστημα Vickmall για hardware πρόβλημα -
Ωραία @NasDriver. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου, ελπίζω όντως να ναι το power button αλλιώς το κινητάκι ετοιμάζεται για ταξιδάκι στην Ασία. Αν προσφέρεται κανείς εκεί γύρω να του ρίξει μια ματιά θα ταν ιδανικό, αλλιώς ας το πάει σε κανα μαγαζί με κινητά κλπ
ΥΓ. Τελικά η παραγγελία έγινε από yeso521 (Νοέμβρη 2016) και ΟΧΙ από Vickmall. Είναι εντάξει στο support ο "γλυκούλης"; -
ναι αλλά αν στο ανοίξουν εντός εγγύηση ξέχασε την μετά την εγγύηση φίλε μου. Αν είσαι εντός εγγύησης μην αγγίζεις τίποτα πέρα από τα προφανή. Στείλτο πίσω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0