Παίζει να τις έβαλες ανάποδα και να χάλασες εξ'αρχής κάτι μέσα. Πήγαινε σε τεχνίτη το γρηγορότερο θα έλεγα εγώ. Εκτός και αν είσαι ακόμα σε εγγυηση οπότε πίσω στο κατάστημα.
Πρόβλημα "Καμία υπηρεσία" Redmi Note 3 Pro
-
-
Και μετα απο 6 μηνες βγηκε το προβλημα?Δεν ειναι λιγο περιεργο?
-
κάτι χάλασε. Πήγαινε σε μάστορα μήπως προλαβαίνεται η ζημιά.
-
Οκ ευχαριστω πολυ.
-
Μηπως εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι που θα μπορουσα να το φτιαξω?
-
Στην φώτο που ανέβασε δείχνει να έχει σήμα κανονικά.
Την ρομ την έχεις περάσει μόνος σου ? Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη ? -
Οπως εγραψα και πιο πανω καποιες φορες δειχνει κανονικα οτι εχει σημα δειχνει τον φορεα αλλα δεν μπορω να παρω και να με παρουν τηλεφωνο.Ναι την ρομ την εχω περασει μονος μου μετα απο παρα πολυ κοπο (γιατι ηταν η πρωτη μου φορα) και δεν θελω ακομα να το ξαναπερασω ολο αυτο.
-
Φοβάμαι ότι θα πρέπει να το περάσεις ξανά, δείχνει να μην έχει κάτσει σωστά η ρομ
Σε ποια περιοχή είσαι ? Θυμάσαι ποιον οδηγό είχες ακολουθήσει ? -
Ειμαι Νεα Σμυρνη.Αυτον τον οδηγο ειχα ακολουθησει και μου τον ειχε στειλει καποιο παιδι απο εδω [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - All ROMS - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum .Ειναι λογικο μετα απο τοσο καιρο να ειναι προβλημα της rom?
-
Ο οδηγός δείχνει ΟΚ, έχεις δοκιμάσει να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη μέσα από το κινητό ?
-
Οχι και ηθελα να το ρωτησω.Μου εχει ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση σε 7.4.27.Δεν θα υπαρχει θεμα αμα την κανω?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0