Από όσο γνωρίζω... Υπάρχει ήδη η μπλε έκδοση βέβαια κατά την παραγγελία σου θα πρέπει να το επιλέξεις. Στη δική μου παραγγελία υπήρχε η επιλογή για την μπλε έκδοση κανονικά... Αν εννοείς κάτι άλλο τότε στείλε μου μια διευκρίνηση.
Καλησπέρα στο Forum.
Ακόμα περιμένω να παραλάβω το MI6... Αλλά για καλό και για κακό έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα ... Και μου απάντησαν θετικά. Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που πρέπει να το ξεκλειδώσω ή τώρα που πήρα άδεια οπότε θέλω το ξεκλειδώνω;
Εχω μια απορια μιας και περιμενω να ερθει το χiaomi mi6.Πιο πανω λεει ενα μελος οτι μεσα σε εναν μηνα εχεις περιθωριο να ξεκλειδωσεις η αλλιως ξανακανεις αιτηση.Εγω ξερω οτι εκανα αιτηση πριν ενα χρονο και βαλε και ξεκλειδωσα πολλα κινητα με τον ιδιο λογαριασμο.Απλως λεγανε οτι μεσα σε εναν μηνα ξεκλειδωνεις μια συσκευη οχι οτι θελεις ξανα αιτηση.Μπορει να με πει καποιος αν κανω λαθος η αλλαξε κατι που δεν ξερω?
Καλησπέρα και πάλι Forum, έχουν περάσει 27 εργάσιμες μέρες από τότε που μου στείλανε το Xiaomi MI 6 και ακόμα δεν έχω παραλάβει. Η τελευταία κίνηση που δείχνει στο 17Track είναι στης 14/05 και γράφει το εξής μήνυμα: "The item has arrived in the country of destination". Έχω επικοινωνήσει με τα κεντρικά των ΕΛΤΑ και με το τοπικό ταχυδρομείο και μου λένε ότι δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμη και να περιμένω. Από την άλλη μεριά, το κινεζοκατάστημα μου λέει ότι είναι Ελλάδα και να πάω να δω στο ταχυδρομείο. Είμαι απελπισμένος πια, δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποια συμβουλή από κάποιο έμπειρο μέλος, θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.
@HarryPokeR εδώ είναι αλλά είσαι άτυχος γιατί δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμη για το σκαναρουν . θέλει από 1ημερα -3 εβδομάδες λόγω ελλείψεως προσωπικού. Αν το σκαναρουν θα το δεις στα ΕΛΤΑ , αλλιώς όσο και ψάχνεις απάντηση δεν θα πάρεις.