Είδα ότι έχει snapdragon υπέθεσα ότι είναι mido , το global version μου έλεγε και αυτό κάτι αλλά η συσκευασία μου δημιούργησε αμφιβολίες. Η έκδοση της rom παρότι μπήκα στην mi να κατεβάσω την αναβάθμιση δεν στρόφαρα παρότι με μούντζωνε!!!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο @George Kaggelaris θα το καταλάβαινε η 8.1.15.0 Official βγήκε μόνο στο mido στα nikel δεν βγήκε τέτοια έκδοση ποτέ, αλλά ο Γιώργος έχει κάνει πολύ διατριβή.Ο/H marabu έγραψε:
Από την rom που φορά έπρεπε να το καταλάβω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποίο Redmi Note 4 έχω τελικά; Το nikel;;; [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
-
-
Η μούντζα που έφαγες από την en. miui δεν είναι επειδή φοράς μαϊμουδορόμ, που δεν φοράς, αλλά η 8.1.15.0 είναι η τελευταία ρομ που έχει βγει για το κινητό σου.
Όταν βγεί καινούργια ρομ ή σε αφήνει να την περάσεις μέσα από τον updater ή την μουτζώνεις εσύ και την περνάς χειροκίνητα μέσα από τον updater. -
Η μούντζα είναι γιατί είμαι στραβός ....!!!!Η en.miui καλά τα είχε , εγώ θα έπρεπε να είχα προσέξει όταν μπήκα μέσα και κατέβασα την αναβάθμιση ( 8.1.15.0)που μου πρότεινε o updater του rrn4 για να την περάσω χειροκίνητα ότι αυτή αφορά το mido.
Το τσεκάρισμα του bootloader το έκανα με του που άνοιξα την συσκευή για τον φόβο των Ιουδαίων!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Έκδοση abdroid;;
-
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για τον χρόνο που μας προσφέρεις για να μας ξεστραβώσεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0