Flash την ελληνικη Rom σε Xiaomi Redmi pro
-
-
Καλημέρα και καλώς ήρθες!
Γιατί δεν προσπαθείς μόνος σου για αν μάθεις κιόλας; Υπάρχουν πολλοί και λεπτομερείς οδηγοί που αν τους ακολουθήσεις κατα γράμμα, θα τα καταφέρεις και μόνος σου. -
Απο φοβο περισσότερο μην παθει το κινητό κατι ή δε μπορω να το χρησιμοποιησω καιρο δεν το εχω δοκιμασει μονος μου γι αυτο ζητησα απο καποιον που το εχει κανει και μπορει να με βοηθήσει!
-
Αν ακολουθήσεις πιστά τους οδηγούς, δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι το κινητό σου!
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Διαχείριση Συσκευών;
Φτιάξε επίσης έναν λογαριασμό Mi και κάνε αίτηση στην Xiaomi, θα σου χρειαστεί για το ξεκλείδωμα του bootloader ώστε να περάσεις την ελληνική ROM.
Δες εδώ => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
-
Ανέβασε μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια είναι η ROM.
Έχει εγκριθεί η αίτησή σου; -
Δεν εχω ολοκληρώσει τη διαδικασια μιας και στην προσπαθεια να κατεβασω το unlock tool μου βγαζει το εξης μήνυμα.
-
Όπως είπες και εσύ, η ROM που έχεις είναι Unofficial πειραγμένη. Παραδόξως όμως μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και με αυτήν.
Κάνε όμως έναν έλεγχο για να είσαι καλυμμένος. Αρχικά κατέβασε και βάλε στο PC σου drivers από εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Όσον αφορά το μήνυμα λάθους στον browser, κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού και προσπάθησε να συνδεθείς ξανα => en.miui.com/unlock -
Στον οδηγο που υπαρχει για να βαλω την ελληνικη ρομ χωρις να ξεκλειδωσω το bootloader δε χρειαζεται να κανω καθολου αυτη τη διαδικασια ουτε να παρω την έγκριση της Xiaomi σωστα?
-
Δεν μπορείς να βάλεις την ελληνική ROM στο Redmi Pro χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
Κάνε για αρχή αυτά που σου είπα. -
Εκανα εκκαθάριση στο broswer και δοκιμασα παλι να κατεβασω το Unlock tool αλλα μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα