Διαφήμιση

Πρόβλημα με Mi5 που μόλις παρέλαβα

• Ο/H Jason-S έγραψε:

Θα γίνει αν και έχει λίγη δουλίτσα, θέλεις drivers, να κανεις αίτηση για unlock , miflash , αλλά θα γίνει!!

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      Είναι δηλαδή ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή? Οι οδηγίες που δίνει στο λινκ ο Κινέζος είναι οκ ? Να ακολουθήσω αυτές?
    • Οι οδηγίες είναι αυτές που πρέπει να κάνεις αλλά εκεί που λέει click here to unlock it first έχει και μια διαδικασία, πρέπει να κάνεις αίτηση πρώτα να σου έρθει η άδεια και μετά να μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί εδώ στο forum.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
    • Ο/H Jason-S έγραψε:

Οι οδηγίες είναι αυτές που πρέπει να κάνεις αλλά εκεί που λέει click here to unlock it first έχει και μια διαδικασία, πρέπει να κάνεις αίτηση πρώτα να σου έρθει η άδεια και μετά να μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί εδώ στο forum.

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό!Για αίτηση για ξεκλείδωμα θέλει mi account έτσι? Θα ξεκινήσω την διαδικασία και θα ενημερώσω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vasarm8694 έγραψε:

Ο/H Jason-S έγραψε:

Οι οδηγίες είναι αυτές που πρέπει να κάνεις αλλά εκεί που λέει click here to unlock it first έχει και μια διαδικασία, πρέπει να κάνεις αίτηση πρώτα να σου έρθει η άδεια και μετά να μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί εδώ στο forum.

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό!Για αίτηση για ξεκλείδωμα θέλει mi account έτσι? Θα ξεκινήσω την διαδικασία και θα ενημερώσω.

Θέλει mi account ναι, μετά εάν γράψεις miui unlock στο Google θα σε βγαλει ακριβώς εκεί που πρέπει για να κάνεις αίτηση !!!

Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
    • Από αυτά που γράφεις φίλε μου φοβάμαι ότι η συσκευή σου έχει θέμα στην motherboard. Δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει έτσι. Αν θες για να γλιτώσεις χρόνο έχω να σου δώσω dummy mi account με δικαιώματα ξεκλειδώματος με pm φυσικά. Δοκίμασε να μπείς σε recovery και να κάνεις από εκεί εργοστασιακές ρυθμίσεις clear all data αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Από εκεί δεν θα πρέπει να κολλήσει κανονικά...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Εδώ είναι ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader

Σε ποια περιοχή είσαι φίλε μου ?
      Σε ευχαριστώ πολύ! Θα τον έχω υπόψιν τον οδηγό! Θεσσαλονίκη δυτικά σε χωριό!

=============== Μαι 4th 2017, 10:05pm ===============

Ο/H flxas έγραψε:

Από αυτά που γράφεις φίλε μου φοβάμαι ότι η συσκευή σου έχει θέμα στην motherboard. Δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει έτσι. Αν θες για να γλιτώσεις χρόνο έχω να σου δώσω dummy mi account με δικαιώματα ξεκλειδώματος με pm φυσικά. Δοκίμασε να μπείς σε recovery και να κάνεις από εκεί εργοστασιακές ρυθμίσεις clear all data αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Από εκεί δεν θα πρέπει να κολλήσει κανονικά...
      Φτιαξε μας την μέρα.........
      Recovery προσπάθησα να μπω αλλά τίποτα! Ευχαριστώ πάντως αν χρειαστώ την dummy θα σου στείλω pm ,προ στιγμή όμως δεν κάνω κάτι είμαι σε διαπραγματεύσεις με τον Κινέζο . Ανάλογα με τις απαντήσεις τους θα πράξω! Θέλω να δω τι θα κάνουν από θέμα εγγύησης της συσκευής αν αλλάξω rom από την στιγμή που αυτοί μου πρότειναν να την αλλάξω!
    • Διαφήμιση
    • Οπότε δεν έχει recovery και είναι μη official η ρομ που σου έχουν φορέσει... Αν έχεις βεντούζα θα σου πρότεινα να βγάλεις το καπάκι και να δεις αν υπάρχουν οι δυο πορτοκαλί στάμπες MI στις βίδες του κινητού για να εξακριβώσεις ότι δεν είναι επισκευασμένη και μη καινούρια η συσκευή σου. Αν λείπουν τα αυτοκόλλητα χωρίς δεύτερη κουβέντα το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
    • Ο/H flxas έγραψε:

Οπότε δεν έχει recovery και είναι μη official η ρομ που σου έχουν φορέσει... Αν έχεις βεντούζα θα σου πρότεινα να βγάλεις το καπάκι και να δεις αν υπάρχουν οι δυο πορτοκαλί στάμπες MI στις βίδες του κινητού για να εξακριβώσεις ότι δεν είναι επισκευασμένη και μη καινούρια η συσκευή σου. Αν λείπουν τα αυτοκόλλητα χωρίς δεύτερη κουβέντα το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
      Το να μη μπαίνει στο recovey από ότι βλέπω είναι για τον ίδιο λόγο που κάνει τα κολλήματα του και στις άλλες απλές λειτουργίες!
      Πιο πάνω έχω ανεβάσει φωτογραφία με την miui που φοράει. Λες να είναι μούφα και όχι κακοπερασμένη?
      Όπως προείπα όταν μου ξεκαθαρίσει ο Κινέζος τις προθέσεις του και δεν μου πει αργότερα....α αδερφέ δεν σε εξυπηρετώ έχεις ξεκλςιδωμένο τηλέφωνο....θα του βάλω την άλλη ρομ και βλέπουμε. Απλά του έχω ζητήσει και αντικατάσταση σε περίπτωση που δεν δουλεύει και με την καινούργια ρομ και περιμένω να δω τι θα σκαρφιστεί ! Το να βγάλω καπάκι όμως μόνος δεν υπάρχει περίπτωση.....
    • Καλα δεν είναι και τρομερό να βγάλεις το καπάκι φίλε μου. Όσο για το ξεκλείδωμα δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Θα μπορείς πάλι μετά αν δεν είσαι οκ να κλειδώσεις τον bootloader. Ελπίζω μόνο με την ρομ που φοράς να μπορείς να κάνεις unlock...Αν ήταν official η ρομ που φοράς θα είχε 100% το mi recovery.
    • Δεν ξέρω τι να πω. Μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά για αρχή ας ακολουθήσω τα βήματα που θέλουν αυτοί και βλέπουμε.
    • Διαφήμιση
    • Φίλε @vasarm8694 , καλησπέρα , το κινητό δεν έμπαινε από τη αρχή στο wifi ?
      δεν έχει μπει καθόλου , ούτε στιγμή ?
      είχα μια τέτοια περίπτωση πριν μερικούς μήνες με ένα Mi5 ,
      υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι hardware θέμα της μητρικής δυστυχώς ,
      μου είχαν φέρει ένα Mi5 να του αλλάξω rom από miui σε cyanogen και με την βοήθεια εδώ των παιδιών τα είχα καταφέρει να την αλλάξω,
      ενώ όσο το δούλεψα μέχρι την αλλαγή της rom δεν είχα είδα κάτι περίεργο αμέσως μετά ενώ όλα ήταν κομπλέ το wifi ήταν "νεκρό"
      και τι δεν του έκανα δοκίμασα τα πάντα όλες τις rom Ελληνικές , Κινέζικες , Ευρωπαικές αλλά τίποτα !
      Πριν κάνα μήνα τελικά "αναγκάστηκα" να το ανταλλάξω με το Mi4 μου κ
      ξαναδοκίμασα τα πάντα αλλά τζίφος!
      Οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα ότι σου λένε από Κίνα μεριά για να μην έχουν "αφορμή για το οτιδήποτε" και να δεις την περίπτωση επιστροφής/refound .

=============== Μαι 5th 2017, 7:39pm ===============
      δοκίμασε να αλλάξεις στις ρυθμίσεις wifi την μπάντα σε 2,4 Ghz μόνο
      δοκίμασε επίσης μήπως συνδεθεί μέσω στατικής Ip