Παιδια καλησπερα,εχω προβλημα με το τηλεφωνο. Εψαχνα την απλη λειτουργια και πηγα στις ρυθμισεις και πατησα πανω στην μπαρα αναζητησης και την βρηκα. Μπηκα,την ενεργοποιησα και απο τοτε το τηλεφωνο βγαζει μονο μαυρο χωρις το μενου. (Να πω οτι δεν ηταν φανερη η επιλογη της απλης λειτουργιας στο μενου των ρυθμισεων...) Φαινεται μονο η μπαρα πανω.Εκανα κληση στο τηλεφωνο μηπως 'ξεκολλησει' αλλα τωρα εχει κολλησει στο 'ανθρωπακι'. Δεν μπορω να βγαλω την απλη λειτουργια. Οποιος μπορει παιδια να με βοηθησει ,πρεπει να εχω την miui 8.1 GTV 6.9.8 developer
Redmi 3S - Έχει κολλήσει και δεν ανταποκρίνεται [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Οποιος μπορει παιδια να με βοηθησει ,πρεπει να εχω την miui 8.1 GTV 6.9.8 developer
Αν όχι τότε Fastboot?
Δες λίγο για να καταλάβουμε τι έχεις πάνω και τι σε αφήνει να κάνεις -
καλησπερα μιχαλη,βλεπω αυτο που εχω ανεβασει στην φωτογραφια. Κλειδωνει και ξεκλειδωνει η συσκευη αλλα δεν εμφανιζει τιποτα για επιλογη. ειναι ακριβως οπως η πρωτη εικονα. twrp πρεπει να εχει αν θυμαμαι καλα γιατι με ειχε καθοδηγησει ενα μελος απο εδω αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια. Fastboot δεν ξερω πως να μπω
-
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Οποιος μπορει παιδια να με βοηθησει ,
μετά δοκίμασε να πας wipe > advance wipe > και επέλεξε τα cache + dalvik art cache > και κάνεις swipe to wipe > reboot to system -
Γιωργο μηπως εχεις χρονο να 'δουμε' το προβλημα στο τηλεφωνο μου?
-
-
Nas αν κανω αυτα τα βηματα που μου λες θα χασω τα δεδομενα της συσκευης?
-
-
οκ παω να τα κανω και θα σου πω
=============== Μαι 4th 2017, 6:31pm ===============
παιδια εχω κανει τα βηματα που μου ειπε ο Nas και μετα απο το reboot βρισκομαι με το σηματακι και μια μπαρα τερμα κατω γεματη και ειναι εκει κολημενο για κανα 20λεπτο. εχει ακομα 'δουλεια' ή υπαρχει προβλημα? επεισης δεν εχει μπαταρια μπορω να το βαλω στην φορτιση? -
-
ενταξει Γιωργο το εβαλα, σε ευχαριστω
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0