στο twrp εχει μια επιλογη backup,αν βαλω μια microsd μεσα θα μπορεσω να παρω backup?
Redmi 3S - Έχει κολλήσει και δεν ανταποκρίνεται [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
ναι φυσικά.
-
-
λοιπον παιδια μεσω twrp προσπαθησα να ξαναπερασω την ρομ που ειχα πριν αλλα δυστηχως παλι τα ιδια. Σαν να μην εκλεισε καθολου ,την ωρα που ειχε γεμισει η κατω μπαρα μου στηλανε μνμ στο μεσσεντζερ και ηρθε ειδοποιηση κανονικα και σε ενα λεπτο με πηραν και τηλεφωνο.
-
-
οποτε Γιωργο τι κανω? δε μου λες εχω παρει backup τα αρχεια και τα εχω βαλει σε ενα φακελο στο pc. αν χρειαστει να αντιγραψω καποιο αρχειο απο το pc στο κινητο υπαρχει περιπτωση να κολλησει το τηλεφωνο?
-
-
Λοιπον παιδια το προβλημα λυθηκε, μονο με factory reset και περασα την xtrv 7.4.21. Μεχρι στιγμης ολα καλα,συγχρονιζει με το micloud.Δεν εχω δοκιμασει ακομα τα mobile data μηπως υπαρχει καποιο θεμα εκει. Την επιλογη 'απλη λειτουργια' (που την ειδα σε ενα review του redmi note 4x) και την γυρευα στην παλια μου ρομ (gtv 6.9.8) δεν την βλεπω ουτε στην νεα ρομ στις ρυθμισεις ,την βρισκω ομως στην μπαρα αναζητησης στο μενου ρυθμισεις, αλλα δεν το ξαναρισκαρω... Αν καποιος φιλος την εχει βρει την απλη λειτουργια και την εχει επιλεξει χωρις να του δημιουργησει προβλημα ας μου το πει. Θελω να ευχαριστησω οσους ειχαν την τεραστια υπομονη να απαντησουν στον 'βομβαρδισμο' ερωτησεων μου..
-
-
-
ευχαριστω παιδια και για την τεραστια υπομονη σας. Τωρα για το θεμα της απλης λειτουργιας πιστευεται να λειτουργει σε αυτη την ρομ? Ποιος συμφορουμητης μπορει να ξερει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0