Διαφήμιση

Προβλημα με display

• Προβλημα με display

Εδω και 2 μερες, εχω θεμα burn in με την οθονη.
      Τι να κανω?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Δοκίμασε να κάνεις ένα rotate το κινητό να δείς αν παραμένουν στο ίδιο σημείο. Αν ναι, και απο την περιγραφή σου μου μοιάζει για το κλασσικό πρόβλημα των AMOLED , screen burn in.
      Αυτό είναι καθαρά θέμα hardware και λύνεται μόνο με αλλαγή οθόνης. Μπορείς να δοκιμάσεις το AMOLED Burn-in Fixer απο το google play , το οποίο προσπαθεί να "κρύψει" το πρόβλημα , διάβασε εδώ How to fix AMOLED burn-in on Android displays - AndroidPIT .

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα samsung s3 και απο τότε αποφεύγω να έχω ανοιχτή την οθόνη πολύ ώρα με στατικά κομμάτια (πχ μπάρες) , κάθε λίγο φροντίζω να κάνω ένα rotate 180 μοίρες το κινητό. Τέλος φροντίζω το brightness να είναι γενικά χαμηλά και να κλείνει η οθόνη σε μερικά δευτερόλεπτα απο τότε που το αφήσω.
    • Ο/H stamatisv έγραψε:

Δοκίμασε να κάνεις ένα rotate το κινητό να δείς αν παραμένουν στο ίδιο σημείο. Αν ναι, και απο την περιγραφή σου μου μοιάζει για το κλασσικό πρόβλημα των AMOLED , screen burn in.
      Αυτό είναι καθαρά θέμα hardware και λύνεται μόνο με αλλαγή οθόνης. Μπορείς να δοκιμάσεις το AMOLED Burn-in Fixer απο το google play , το οποίο προσπαθεί να "κρύψει" το πρόβλημα , διάβασε εδώ How to fix AMOLED burn-in on Android displays - AndroidPIT .

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα samsung s3 και απο τότε αποφεύγω να έχω ανοιχτή την οθόνη πολύ ώρα με στατικά κομμάτια (πχ μπάρες) , κάθε λίγο φροντίζω να κάνω ένα rotate 180 μοίρες το κινητό. Τέλος φροντίζω το brightness να είναι γενικά χαμηλά και να κλείνει η οθόνη σε μερικά δευτερόλεπτα απο τότε που το αφήσω.

Οντως εχω burn in
      Υπαρχει περιπτωση να επιδεινωθει?... δλδ να εμφανιστουν κ αλλα ghost κομματια... ή να ειναι πλεον εμφανη οχι μονο σε λευκο φοντο αλλα κ σε εγχρωμο φοντο?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα,

ναι προφανώς μπορεί να επιδεινωθεί. Απέφυγε να έχεις πολύ ώρα ανοιχτή την οθόνη με στατικό περιεχόμενο. Θα σου πρότεινα να κάνεις αυτά που ανέφερα:

"απο τότε αποφεύγω να έχω ανοιχτή την οθόνη πολύ ώρα με στατικά κομμάτια (πχ μπάρες) , κάθε λίγο φροντίζω να κάνω ένα rotate 180 μοίρες το κινητό. Τέλος φροντίζω το brightness να είναι γενικά χαμηλά και να κλείνει η οθόνη σε μερικά δευτερόλεπτα απο τότε που το αφήσω."

Γενικά είναι κλασσικό πρόβλημα με τις AMOLED ανεξαρτήτου εταιρείας:(