[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H komkar έγραψε:
έχω δει είναι LTE και δεν έχω δει καθόλου 4G
Τι βλέπεις πάνω στην μπάρα ποιο σηματάκι? -
-
-
Παιδιά σε nikel δεν δουλεύουν το notf/led και δεν εμφανίζει ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος... Έχω προσπαθήσει τα πάντα + το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί πάντα..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H efkolo έγραψε:
Στο mido της γυναίκας μου στις επαφές ενώ πάει σε κάθε γράμμα μέχρι το Ρ από το επόμενο γράμμα δεν ακολουθεί, πηγαίνει κατευθείαν στο τέρμα. Το είχε το πρόβλημα και στην προηγούμενη ρομ που φορούσε 7.4.6
Εν τω μεταξύ, στο άλλο mido που έπεσε στα χέρια μου πριν από 5-6 μέρες και του φόρτωσα την 7.4.27 δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Πολύ μπερδεύτηκα.
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
Στο mido της γυναίκας μου στις επαφές ενώ πάει σε κάθε γράμμα μέχρι το Ρ από το επόμενο γράμμα δεν ακολουθεί, πηγαίνει κατευθείαν στο τέρμα. Το είχε το πρόβλημα και στην προηγούμενη ρομ που φορούσε 7.4.6
Εν τω μεταξύ, στο άλλο mido που έπεσε στα χέρια μου πριν από 5-6 μέρες και του φόρτωσα την 7.4.27 δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Πολύ μπερδεύτηκα.
Δεν γίνεται ούτε να τις διαγράψει ούτε να τις γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις ξενόγλωσσες επαφές μια και στο mi max έχω και εκεί ξενόγλωσσες επαφές και συγχρονισμό του skype χωρίς να έχω το πρόβλημα. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H komkar έγραψε:
έχω δει είναι LTE και δεν έχω δει καθόλου 4G
Ο/H soulg έγραψε:
Μια άλλη ερώτηση ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχουν στα widget αυτό του ημερολογίου;;Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες