@gkalen Ναι. Τα έχω και τα 2..... φώτο δεν μπορώ να ανεβάσω.Ο/H gkalen έγραψε:
@fanmar
Κάτι δεν κάνεις σωστά ..
Ξετικαρε το signature verification στο twrp ..
Πολύ φοβάμαι όμως ότι έχεις κι άλλα θέματα , ίσως πρέπει να το πάρεις απ'την αρχή ..
Πες μου αν έχεις τις εφαρμογές , flash player και XiaomiGR στη συσκευή σου ??
@tasos17
Αν θες ροοτ κάθε βδομάδα θα φλασαρεις και το ζιπ ροοτ που θες , δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται , εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια τι χρησιμοποιείς.
Factory reset θα κάνετε αν γίνει ενημέρωση για κάτι τέτοιο ή αν έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα ..
@paparounas81
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα , αυτό συνήθως συμβαίνει αν πας μπρος πίσω στις ρομς , κ.λ.π.
[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
@fanmar
Αυτό είναι καλό , δεν θα χρειαστεί format data ..
Πες μου πόσες ρομς έχεις φλασαρει μέχρι τώρα στο nikel και πως ?? μάλλον κάπου κάνεις καποιο λάθος .
Επισης το signature verification και το md5 check , ΔΕΝ τα τικαρουμε στο twrp ( τα δείχνει πριν κάνουμε εγκατάσταση ). -
Σε nikel μέχρι τώρα όλα καλά αλλά δεν έκανε αναβάθμιση στο twrp έχει μείνει στο 3.0.2.0
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει πρόβλημα που δεν έκανε αυτόματα την αναβάθμιση;;; -
@john volk
Δεν θα γίνει αναβάθμιση στο twrp του nikel λόγω προβλήματος στο touch , αυτό το twrp δουλεύει χωρίς πρόβλημα και στους δύο τύπους οθονών στο nikel ..
Αν έχουμε δοκιμασμένα κάποιο twrp που δουλεύει το ίδιο τότε θ'αλλαχτει..
Αν θέλετε να δοκιμάσετε άλλο twrp , μπορείτε να το κάνετε , περιμένει ο @geoanto555 ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@john volk
Δεν θα γίνει αναβάθμιση στο twrp του nikel λόγω προβλήματος στο touch , αυτό το twrp δουλεύει χωρίς πρόβλημα και στους δύο τύπους οθονών στο nikel ..
Αν θέλετε να δοκιμάσετε άλλο twrp , μπορείτε να το κάνετε , περιμένει ο @geoanto555 ...
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@john volk
Αν θέλετε να δοκιμάσετε άλλο twrp , μπορείτε να το κάνετε , περιμένει ο @geoanto555 ...
Ωραία το αφήνω ως έχει
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Τούμπανο η ρομ και πολύ γρήγορη εγκατάσταση (Kate).
Ένα θεματακι που μου εμφανίστηκε στην προηγούμενη και το βλέπω και συνεχίζει είναι ότι όταν κάνω επανεκκίνηση ή και ανοίγω το κινητό από σβηστό, μου πετάει ενα παράθυρο που λέει ότι η εφαρμογή KLO bugreport έχει σταματήσει..... Δεν με καίει κιόλας απλώς αν ξέρει κανείς κάτι ας μου πει!
Ευχαριστούμε παιδιά..... Keep it up!
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Εκτός αν βγάλει κάποιο τελικό ο Γιώργος @geoanto555 , το οποίο κατ' εμέ θα είναι και η καλύτερη λύση.
Αν δεν έχεις την συσκευή είναι δύσκολο να κάνεις κάτι. -
redmi note 4g 4.4 kit-kat.............πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη και με πολλες νεες μεταφρασεις ακομα.....μεχρι τωρα δουλευει αψογα......!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες