[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Ο/H paparounas81 έγραψε:
Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχω δεδομένα
[/quote] -
@sebastian
Δεν έπρεπε να σου ζητάει αναβάθμιση το subinary ..
Μπορείς να κοιτάξεις στις ληφθείσες εφαρμογές να δεις αν έχεις το supersu ??
Αν το έχεις στις Ρυθμίσεις/εφαρμογές/ ληφθείσες , κάνε απεγκατασταση των ενημερώσεων της εφαρμογής ..
@fanmar
Επιτέλους , στο λέω από χθες να ξετικαρεις το signature verification και συνεχίζεις να το έχεις τικαρισμενο ..
Αυτό έγινε γιατί άλλαξες twrp και το 3.1... ίσως έχει την ένδειξη του signature verification τικαρισμενη.
Το twrp που είχες , δεν το έχεις τώρα , με τη Ρομ μπήκε το 3.0.. -
-
-
Ο/H instant_diver έγραψε:
Επειδή είχα ξεχάσει να φλασάρω το supersu , μπήκα στο twrp και παρατήρησα ότι υπάρχει ένα αρχείο ονόματι dolby.zip. Αυτό υπήρχε από παλιά ? να το φλασάρω κι αυτό? ή να το σβήσω διότι ίσως να το είχα από παλιά και δεν το είχα προσέξει? (αν γνωρίζει κάποιος σχετικά , ας μπει στον κόπο να μου απαντήσει)
Για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που κοπιάζετε για να έχουμε κάτι καινούργιο στην συσκευή μας κάθε βδομάδα
-
Σε Redmi Note 4 με snapdragon ολα πηγαν τελεια. Εκτος απο τις λειτουργιες του λογισμικου (σε επιπεδο προγραμματιστη) υπαρχει καποια αλλη οπτικη διαφορα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση;
-
Όλα καλά στο libra mi4c. Πέρασα πρώτα το twrp 3.1.0.0 Thanks geoanto555, διορθώθηκε ο συγχρονισμός και γενικά όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής χωρίς πρόβλημα. Μετά το flash της rom φλάσαρα και το Magick και δουλεύει άψογα. Μια ερώτηση όμως έχω @geoanto555 για το νέο twrp 3.1.0.0 είναι φυσιολογικό να κάνει σχεδόν διπλάσιο χρόνο να φορτώσει σε σχέση με το προηγούμενο twrp 3.0.2.0 που είχα;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εκανα την αναβαθμιση αφου ειχα πρωτα περασει τη νεα twrp,ολα μια χαρα!!!
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Μια ερώτηση όμως έχω @geoanto555 για το νέο twrp 3.1.0.0 είναι φυσιολογικό να κάνει σχεδόν διπλάσιο χρόνο να φορτώσει σε σχέση με το προηγούμενο twrp 3.0.2.0 που είχα;
Αν ναι παίζουν ρόλο πολλά...Ακόμη και το θεμα.. -
Σε Kate την πέρασα με τν καινούργιο twrp μια χαρά το flash έγινε σφαίρα και όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής μένει να δω μπαταρία τη λέει! Αλλη μια φορά ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες