[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ναι, όταν περάσεις τις 4 φορές σε μια μέρα σε βάζει να περιμένεις 24 ώρες
-
Έχεις βάλει καλά το κινητό σου??? Το νούμερο δλδ...
Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
Μαλλον θα περιμένω κανένα 24ωρο, για να βάλω άλλου την sim λίγο δύσκολο γιατί έχω κάνει την πατέντα με τις 2 sim με την sd . Ευχαριστώ παντός για τις άμεσες απαντήσεις.
Χρηστός Πολίτης.
-
υπομονή τότε. Αν θέλεις στείλε μου με μήνυμα το κινητό να σου στείλω ένα sms να σιγουρευτείς ότι παίρνεις μηνύματα
-
Ο/H zanos έγραψε:
Μαλλον θα περιμένω κανένα 24ωρο, για να βάλω άλλου την sim λίγο δύσκολο γιατί έχω κάνει την πατέντα με τις 2 sim με την sd
-
παιδια μια μικρη απορια απο την στιγμη που εβαλα το νεο twrp και εβαλα την νεα ρομ με factory reset γιατι ειχα μεινει λιγο πισω και πηγαν ολα καλα και μπουταρισε κανονικα αυτο σημαινει οτι δεν κλειδωσε ο bootloader η χρειαζεται να κανω ελεγχο?
-
Καλησπέρα σε όλους! Πέρασα κι εγώ εχθές τη νέα Rom σε mi5 πάνω από την 7.3.30.Περάστηκε απροβλημάτιστα με την twrp που είχε η προηγούμενη Rom (twrp 3.1.0-1) και μάλιστα το φλασάρισμα δεν πήρε ούτε 2 λεπτά. Σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη που είχα, διαχείριση μπαταρίας ακόμα καλύτερη. Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω το gps εν κινήσει στην επόμενη ποδηλατόβολτα, καθώς ναι μεν έχω κάνει το gps test και κλειδώνει αρκετά γρήγορα (με 3D Fix) αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα. Για ότι άλλο στην πορεία θα το αναφέρω πάλι εδώ. Ευχαριστούμε πολύ τους "Σεφς" μας !Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
-
Ο/H blacktower έγραψε:
αυτο σημαινει οτι δεν κλειδωσε ο bootloader η χρειαζεται να κανω ελεγχο?
Την επόμενη φορά που θα πας να κάνεις φλας τσεκαρε τον. -
Καλησπέρα παιδιά
Στο κενζο μου οταν μπαίνω στην εφαρμογή θέματα και συγκεκριμένα στα wallpaper, δεν ανοίγει κανένα. Τα φορτώνει κανονικά αλλά μέχρι εκεί.
Επίσης η μπαταρία σκέτη απογοήτευση. Βέβαια δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο και το θέμα που του εχω βάλει. Οθόνη μόλις 4 ώρες
Κατά τα άλλα όλα καλά μέχρι στιγμής. -
@studiosakis Θα βοηθούσε αν βλέπαμε και ποια rom έχεις, γιατί και εγώ το kenzo έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες