καλησπερα εχω το redmi note 3 pro special edition και brickare δεν μπαινει σε fastboot mode μονο σε EDL μπορω να μπω, προσπαθησα με το miflash tool να περασω fastboot rom αλλα βγαλει errors συνεχεια διαφορετικα και δεν γινετε κατι
Πως να κανω Unbrick το Redmi Note 3 Pro (kate)
-
-
Μπορείς να ανεβάσεις εδώ μια φωτο με τα σφάλματα που λαμβάνεις και μια με τη διαχείριση συσκευών όταν είσαι σε edl Mode; Προγράμματα οδήγησης έχεις βάλει; Δες το πρώτο Link της υπογραφής μου.
Με ποιον τρόπο brickαρε; -
-
Σωστά το έχει δει σαν 9008 αλλά ο αριθμός της θύρας COM είναι ψηλά. Μπορεί να είναι εικονικό. Άλλαξε θύρα και κάνε και καμιά επανεκκίνηση του υπολογιστή. Τι σφάλμα σου βγάζει το miflash;
Ανέβασε screenshot αν μπορείς. -
δειχνει αυτο στην αρχη και μετα οταν το αφηνω να φορτισει λιγο βγαζει αυτο το error
-
Έχεις Windows x86; Αυτή η έκδοση του miflash είναι η Beta. Δεν δοκιμάζεις καλύτερα με μια άλλη έκδοση; Θα τις βρεις όλες στο τρίτο Link της υπογραφής μου.
Επίσης στη Διαχείριση συσκευών είδα COM50. Εδώ COM 6. Τι γίνεται; -
εχω δοκιμασει με διαφορες version σε ολες βγαζει διαφορετικο σφαλμα. Εχω windows 10 64bit
-
Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή με καθαρή εγκατάσταση drivers; => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Αν όχι, προσπάθησε να απεγκαταστήσεις όλα τα προγράμματα οδήγησης και να τα εγκαταστήσεις εκ νέου. Απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής έχεις κάνει έτσι; -
θα δοκιμασω στο laptop ποια εκδοση miflash να δοκιμασω? Ναι εχω κανει Απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής μου γραφει και κατω δεξια test mode
-
Δοκίμασε την 2016.08.30
Εκτέλεσέ την ως διαχειριστής πάντα! -
Αλλαξα θυρα εκανα restart και βγαζει αυτο τωρα, παω να δοκιμασω και στο λαπτοπ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0