Το έκανα Τάσο και ναι, δουλεύει!!! ❤️Ο/H tasosko έγραψε:
@drillerkiller ανοιξε το magisk αμα εχει modula <περι> πορτρέτου σβηστην και κανε reboot.στην συνεχεια φλασαρε το παρακατω πρεπει να δουλεψει 99% με την google camera που σου εστειλα
(Arnova's v7 test 1 )
δουλευει μονο με το magisk..
αν οχι κανε restore απο twrp και περασε αυτο το zip+google camera..
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
@drillerkiller ανοιξε το magisk αμα εχει modula <περι> πορτρέτου σβηστην και κανε reboot.στην συνεχεια φλασαρε το παρακατω πρεπει να δουλεψει 99% με την google camera που σου εστειλα
-
Καλημέρα σε όλους... Έκανα αναβάθμιση πριν λίγες μέρες στο android 8 και στη καινούργια σταθερή και μετά η μπαταρία πέφτει σαν τρελή δεν κρατάει ούτε μέχρι το μεσημέρι εκεί που με έβγαζε μια μέρα άνετα... Ξέρει κανείς κάτι?
-
-
Αυτη
-
Official Global Stable rom έχεις @Esctasos. Χρησιμοποιείς κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή όπως πχ facebook,messenger? Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την ύπαρξη battery drain..
-
ακριβως τα ιδια που χρησιμοποιουσα και πριν και ημουν στην μιαμιση μερα περιπου...σημερα το εβγαλα απο φορτιση 8 τοπρωι και με νορμαλ χρηση χωρις παιχνιδια και χρηση στο ιντερνετ ειμαι στο 50%
-
Αν εχουν περάσει παραπάνω από 2-3 μερες από την αναβάθμιση θα έλεγα να δεις από τα στατιστικά της μπαταρίας ποια κομμάτι του hardware ή του software σου δημιουργεί το πρόβλημα και ανάλογα να πράξεις..
-
το συστημα android μου τραβαει το 54% δεν ξερω αν ειναι νορμαλ αυτο
-
Κανε έναν ολόκληρο κύκλο φόρτισης εκφόρτισης και ανέβασε τα δεδομένα εδώ να τα δούμε.
-
-
Παλευω μέρες τώρα...θέλω να αλλάξω ροοτ μάνατζερ... δηλαδή από το supersu να πάω στο magisk...ποιος είναι ο σωστός τρόπος;; Έχω την τελευταία xtrv_8-3-1 και android oreo...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0