Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Τα έχω δοκιμάσει όλα...έχει μείνει να το κάνω με fastboot rom από την αρχή...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Επειδή σε εμένα περνάει κανονικά , (στα 2 πρώτα rebbot έχει lag αλλά το θεωρώ πταίσμα) θες να πεις λίγο ποια έκδοση magisk περνάς και πως. Επίσης το δοκίμασες μετά fr ? Είχες su και μετά προσπάθησες να κουμπώσεις magisk μήπως?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να βάλω το magisk root... έχει πολλά προβλήματα τελικά η oreo....
-
Ειχα και έχω το su...το κάνω απεγκατασταση μέσα από την εφαρμογή του...κάνει επανεκκίνηση...και το κάνω άλλη μια εγώ...μετά μπαίνω στο twrp κάνω install το v16.00 και μετά κάνει συνεχώς bootloop στο twrpOfficial Miui Global Beta Tester
twrp-wipe το system φλασαρε rom+magisk βαλε το ποιο παλιο και reboot.αν οχι περασε τα ολα απο την αρχη.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ειχα και έχω το su...το κάνω απεγκατασταση μέσα από την εφαρμογή του...κάνει επανεκκίνηση...και το κάνω άλλη μια εγώ...μετά μπαίνω στο twrp κάνω install το v16.00 και μετά κάνει συνεχώς bootloop στο twrp
-
-
-
-
-
Super Su free v2.82Ο/H tasosko έγραψε:
@Octaviastikos ποια εκδοση su εχεις?
Official Miui Global Beta Tester
δοκιμασε πρωτα το signed..φλασαρε απο twrp και δοκιμασε αμα ανοιξει το κινητο...αν ανοιξει δες αμα εχει φυγει ο φακελος su....παρε full back up να μην πεσεις σε κανα bootloop....Ο/H Octaviastikos έγραψε:
-
Δοκίμαζω και ενημέρωνω...Official Miui Global Beta Tester
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0