Φίλε μου έχεις rootαρει η όχι?γνωρίζεις τι source έχεις η ρομ αυτή? Επίσης όταν έχεις εικόνα από την αυτονομία μπαταρίας κάνε μια ενημέρωση.Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Ok την πέρασα αλλά την κατέβασαν από το ιμειλ. Όλα καλά μέχρι τώρα. Το δίχτυ πρέπει να το περάσω τώρα ή δεν χρειάζεται?
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Οχι δεν έχω ρουτ.source? Δεν ξέρω από αυτά. Ειχα την προηγούμενη dev και Έβαλα την τελευταία stable.εχω την εντύπωση ότι ρουφάει πολύ μπαταρία. Με την dev έβγαζα 2 μέρες και τωρα έβγαλα μια. Βέβαια θα κάνω κανα δυο δοκιμες ακομα για να δω τι παίζει. Στο μενού έχει αρκετά αγγλικά.
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Ok την πέρασα αλλά την κατέβασαν από το ιμειλ. Όλα καλά μέχρι τώρα. Το fix για τα update πρέπει να το περάσω τώρα ή δεν χρειάζεται?
-
έχω την σταθερή 2.3.0 και δεν μπορώ να βρω την αναγνώριση προσώπου. Την έχει κάπου ή δεν την έχουνε περάσει ακόμα
-
Καλημερα παιδια υπαρχει apk για το προγραμμα της xiaomi που μετραει τα βηματα? Θυμαμαι το ειχε περασμενο η η xiaomi.eu απλα εγω ειμαι σε global.
-
-
@Tseligas2000 σωστα αυτο ειναι στο eu source.ξερει κανεις που μπορω να βρω το apk να το βαλω και στην glibal source?
-
Χρόνια Πολλά! Η εβδομάδα των Παθών συνεχίζεται. Συνήθως κάνω backup τα αρχεία μου με copy paste στον υπολογιστή. Όμως την πάτησα. Είπα να εμπιστευτώ τις φωτογραφίες google. Τις ανέβασα και τις έσβησα από το κινητό. Το μετάνιωσα αλλά restore στο κινητό δεν γίνεται. Τις ξαναβρήκα με το DiskDigger που έκανε σάρωση στο κινητό. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το συνδέω με τον υπολογιστή για να τις πάρω, ο φάκελος DCIM φαίνεται αλλά όχι τα περιεχόμενα. (Απ' το κινητό όλα φαίνονται κανονικά). Ενεργοποίησα τις επιλογές Προγραμματιστή. Δεν βρίσκει τους κατάλληλους drivers για MTP. Ότι drivers και να δοκίμασα δεν έγινε τίποτα. Ούτε σε XP ούτε σε Win7. Καμιά ιδέα;
-
-
Το έχω ενεργοποιημένο. Όταν το συνδέω μπαίνει σε λειτουργία φόρτισης. Εγώ επιλέγω μεταφοράαρχείων. Ενεργοποιώ το usb debugging. Μου πετάει "Οδηγός εύρεσης νέου υλικού". Δεν βρίσκει τίποτα από λογισμικό MTP και ADB Interface. Πού θα βρω αυτούς τους drivers; Εσείς τι εγκαταστήσατε;
-
-
ή το τελευταίο της δικιάς μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0