Μονο china dev MIUI 9 υπαρχει αυτη την στιγμη,εαν θες να την δοκιμασεις στειλε μου π.μ να σου δωσω το λινκ για fastboot rom και OTA ενημερωσεις.Το playstore ειναι ευκολο να το βαλεις, απλος δεν έχει την ελληνικη γλωσσα.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ευχαριστω πολύ. Τώρα είμαι σε διακοπές . Δεν έχω pc μαζι μου για να την περάσω. .Κυριακή επιστρέφω.
-
Φαντάζομαι αυτή που έχεις είναι η close beta έτσι αν δεν κάνω λάθος 11/8 θα δώσουν την ρομ στο κοινό??
Ή δεν κατάλαβα εγώ καλά? -
-
Μονο αγγλοκινεζικη ειναι χωρίς google gappas
=============== Αυγ 3rd 2017, 8:55pm ===============
Υπομονή...μέχρι τις 11 Αυγούστου...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ωραία νεα διαβάζω οτι ειναι γρήγορη και καλη.. Άντε να παίρνουμε και εμεις οι <<υπόλοιποι>> σειρά...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
ωραία :Ρ δλδ αν αυτή δοθεί 11/8 στις κοινότητες, λογικά μέχρι 12-13/8 θα την έχουμε σε ελληνική αρώμα ????
-
-
Καλημέρες , το περιμένω το mi6 (
) από την επόμενη εβδομάδα.. Από το eglobal που το πήρα μου γράφει οτι είναι η κινεζική πάνω του. Πέρα από το gapps, ποίον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την δική μας.
Επίσης , μπορώ άμεσα να το συνδέσω με τον mi account απευθείας με την παραλαβή χωρίς sim περνώντας απλά user &pass λη κανω ολη την διαδιακασία πρώτα? -
Ο/H intheend έγραψε:
Πέρα από το gapps, ποίον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την δική μας.
Αν περάσεις τη δική μας, τα GAPPS δεν χρειάζονται.
Ο/H intheend έγραψε:
Καλημέρες , το περιμένω το mi6 () από την επόμενη εβδομάδα.. Από το eglobal που το πήρα μου γράφει οτι είναι η κινεζική πάνω του. Πέρα από το gapps, ποίον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την δική μας.
Επίσης , μπορώ άμεσα να το συνδέσω με τον mi account απευθείας με την παραλαβή χωρίς sim περνώντας απλά user &pass λη κανω ολη την διαδιακασία πρώτα?
-
paidia parelava please help gia to.playstore
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0