Γιώργο το έγραψα πιο πάνω άλλο ο φίλος δεν το κατάλαβε...... από την χαρά του.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
οποτε ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι....!!
-
-
-
Παιδιά νέος κάτοχος πλέον και εγώ. Έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες. Ενώ όταν τραβάω στην οθόνη φαίνεται κάπως οκ (και λέω κάπως γιατί υπάρχουν λίγα χιόνια) όταν την αποθηκεύει λοιπόν είναι πολύ θολή.στις 2 τελευταίες ρομ 7.9.7--7.9.8. συμβαίνει το ίδιο. Δεν γνωρίζω αν θα συνέβαινε και με την global γιατί με το που παρέλαβα το κινητό πέρασα την ελληνική.
Συμβαίνει και σε άλλον; -
Ο/H Capamble έγραψε:
Παιδιά νέος κάτοχος πλέον και εγώ. Έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες. Ενώ όταν τραβάω στην οθόνη φαίνεται κάπως οκ (και λέω κάπως γιατί υπάρχουν λίγα χιόνια) όταν την αποθηκεύει λοιπόν είναι πολύ θολή.στις 2 τελευταίες ρομ 7.9.7--7.9.8. συμβαίνει το ίδιο. Δεν γνωρίζω αν θα συνέβαινε και με την global γιατί με το που παρέλαβα το κινητό πέρασα την ελληνική.
Συμβαίνει και σε άλλον;
-
Πάντα το κάνει. Ειδικά η μπροστινή κάμερα βγάζει πολύ χάλια φωτογραφία.
Έχω απελπιστει. -
Ο/H Capamble έγραψε:
Έχω απελπιστει.
-
Ο/H ALXIOA έγραψε:
Ο/H Capamble έγραψε:
Έχω απελπιστει.
-
Μπορείς να βάλεις καμία φώτο από την μπροστινή κάμερα να δούμε τι γίνεται ?
-
-
Ευτυχής κάτοχος εδώ και λίγο καιρό του mi6 . Το τηλέφωνό είναι τέλειο το καλύτερο που έχω κρατήσει στα χέρια μου ως τώρα και έχουν περάσει πολλά.
Στην αρχή να σας πω την αλήθεια επειδή δεν είχα ξαναπάρει xiaomi ήμουν επιφυλακτικός με την μάρκα , κινέζικη ,ποιότητα κλπ, αλλά έχω αναθεώρηση το τηλέφωνό τα σπάει, φοβερή αίσθηση στο χέρι. Μονη παρατήρηση θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη αυτονομία όχι ότι δεν είναι καλή αλλά επειδή δεν το αφήνω καθόλου από το χέρι ,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0