Το κακο ειναι οτι εχει εξαφανιστει γενικα το τηλ απο τα περισσότερα μαγαζια... Το banggood ειναι σε restocking εδω κ ενα μηνα κ το gearbest το εχει λιγο τσιμπημενο...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε ποια έκδοση ; Αυτή που πρόκειται να βγει;Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Global σήμερα θα βγει αλλαε 7.1.1 android αλλά ποτέ δεν την έχω βάλει...και ούτε θα την βάλω...
Είμαι στους beta testers για την ρομ του MI6 στο en.miui.com έχω δει και 9 ώρες οθόνη με φουλ WiFi data Bluetooth και περίπου 3 ώρες ομιλίας...
δοκιμασε κατευθείαν σε type-c καλώδιοΟ/H billfot έγραψε:
Καλημερα.Δε μπορω να συνδεσω μια καμερα (καλωδιο -ενδοσκοπιο ) στο mi6 , ενω στο mi max δουλευε μια χαρα.Στο mi max ειχα την official dev 9 και στο mi6 την global stable 9.Η αποληξη του καλωδιου της καμερας ειναι micro usb και απλα εβαλα εναν μετατροπεα σε type C για να κουμπωσει στο Mi6.Kαμμια ιδεα?
Φιλε μου το original ανταπτορακι της xiaomi otg απο mini usb σε type c οπως το βλεπεις στην 1 η φωτο δεν δουλευει στα κινητα μας για μεταφορα αρχειων usb otg δεν συνεργαζεται καθολου εμενα ουτε στο mi5s που ειχα και ουτε και στο mi6, δουλευει μονο εαν του βαλεις απλο καλωδιο usb και το συνδεσεις με τον υπολογιστη το κινητο μονο τοτε δουλευει. Βρες και δοκιμασε καποιο ανταπτορακι OTG χωρις καλωδιο απο usb σε type c σαν αυτο που δουλευω εγω και μου παιζει μια χαρα και το βλεπεις στης 2 η ερη φωτο και πιστευω να βγαλεις ακρη !!Ο/H billfot έγραψε:
Kαλωδιο δεν μπορω να δοκιμασω , γιατι απλα η καμερα εχει ενα μονοκομματο καλωδιο.Και ανταπτορακι πηρα xiaomi για να μην εχω θεμα.Επισης με το ανταπτορακι και με καλωδιο otg δε μου διαβαζει κανενα φλασακι...