Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • Το κακο ειναι οτι εχει εξαφανιστει γενικα το τηλ απο τα περισσότερα μαγαζια... Το banggood ειναι σε restocking εδω κ ενα μηνα κ το gearbest το εχει λιγο τσιμπημενο...
      Mi 11 pro
    • Καλημερα.Δε μπορω να συνδεσω μια καμερα (καλωδιο -ενδοσκοπιο ) στο mi6 , ενω στο mi max δουλευε μια χαρα.Στο mi max ειχα την official dev 9 και στο mi6 την global stable 9.Η αποληξη του καλωδιου της καμερας ειναι micro usb και απλα εβαλα εναν μετατροπεα σε type C για να κουμπωσει στο Mi6.Kαμμια ιδεα?
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Global σήμερα θα βγει αλλαε 7.1.1 android αλλά ποτέ δεν την έχω βάλει...και ούτε θα την βάλω...

Είμαι στους beta testers για την ρομ του MI6 στο en.miui.com έχω δει και 9 ώρες οθόνη με φουλ WiFi data Bluetooth και περίπου 3 ώρες ομιλίας...
      Με ποια έκδοση ; Αυτή που πρόκειται να βγει;

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billfot έγραψε:

Καλημερα.Δε μπορω να συνδεσω μια καμερα (καλωδιο -ενδοσκοπιο ) στο mi6 , ενω στο mi max δουλευε μια χαρα.Στο mi max ειχα την official dev 9 και στο mi6 την global stable 9.Η αποληξη του καλωδιου της καμερας ειναι micro usb και απλα εβαλα εναν μετατροπεα σε type C για να κουμπωσει στο Mi6.Kαμμια ιδεα?
      δοκιμασε κατευθείαν σε type-c καλώδιο
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • H καμερα καταληγει σε micro usd μονο.Τσεκαρα και τον ανταπτορα type c που εχω και δουλευει (σε φορτιση).Και η καμερα μολις την κουμπωνα στο mi max δουλευε και σε λαπτοπ.Αρα δεν τη διαβαζει το mi6.Aλλα γιατι.Φανταζομαι υποστηριζει otg και καμερα η οχι?
    • Μονο απευθείας otg ....

• Διαφήμιση
    • Εγώ με αντάπτορα κι διαβάζω μια χαρά το otg usb Kingston που έχω στο mi6. Δοκίμασε άλλο αντάπτορα και καλώδιο εάν μπορείς σε ένα μαγαζί χωρίς να το αγοράσεις..
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Kαλωδιο δεν μπορω να δοκιμασω , γιατι απλα η καμερα εχει ενα μονοκομματο καλωδιο.Και ανταπτορακι πηρα xiaomi για να μην εχω θεμα.Επισης με το ανταπτορακι και με καλωδιο otg δε μου διαβαζει κανενα φλασακι...
    • miui_MI6Alpha_7.12.15_cd3cae71f6_8.0.zip

Για όσους θέλουν να κάνουν κάποιο πείραμα....

• Ο/H billfot έγραψε:

Kαλωδιο δεν μπορω να δοκιμασω , γιατι απλα η καμερα εχει ενα μονοκομματο καλωδιο.Και ανταπτορακι πηρα xiaomi για να μην εχω θεμα.Επισης με το ανταπτορακι και με καλωδιο otg δε μου διαβαζει κανενα φλασακι...
      Φιλε μου το original ανταπτορακι της xiaomi otg απο mini usb σε type c οπως το βλεπεις στην 1 η φωτο δεν δουλευει στα κινητα μας για μεταφορα αρχειων usb otg δεν συνεργαζεται καθολου εμενα ουτε στο mi5s που ειχα και ουτε και στο mi6, δουλευει μονο εαν του βαλεις απλο καλωδιο usb και το συνδεσεις με τον υπολογιστη το κινητο μονο τοτε δουλευει. Βρες και δοκιμασε καποιο ανταπτορακι OTG χωρις καλωδιο απο usb σε type c σαν αυτο που δουλευω εγω και μου παιζει μια χαρα και το βλεπεις στης 2 η ερη φωτο και πιστευω να βγαλεις ακρη !! :thumbup: :thumbup:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Βασικά η κυρία του χρήση θα είναι για το micro usb της καμερας-ενδοσκοπιου. Αλλά φαντάζομαι ίδια χρήση κάνει. Έχεις κάποιο λινκ? Ευχαριστώ