Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H vaspyr21 έγραψε:

Ο/H fog έγραψε:

Τα βήματα έχουν σχέση με τη rom που έχεις και τη rom που θες να βάλεις.
      Αν είναι η επόμενη έκδοση αυτής που έχεις, αρκεί συνήθως ένα wipe στις cache. Αν είναι διαφορετική, γράψε ποια είναι για συγκεκριμένες οδηγίες.
      Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση,κατάλαβα.Ακόμα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το led δεν ανάβει όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση στο instagram το έχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό;;
      Ένα άλλο πρόβλημα που εχω είναι με το βίντεο,μου βγάζει αυτό το μνμ.
      Και τέλος ( δεν εχω βρει άλλο πρόβλημα ακόμα :) ) δεν βρίσκω να κάνω αποκλεισμό της κλήσης και στα μνμ σε κάποιους αριθμούς που με παίρνουν,μήπως είναι η φραγή που γράφει όταν πατάω παρατεταμένα στον αριθμό;; είναι το ίδιο πράγμα;;

=============== Ιαν 6th 2018, 11:40am ===============
      Έκανα και εγώ μια δοκιμή στο antutu πως το βλέπετε το αποτέλεσμα;;
      Γεια σας όταν μπορέσετε μια ενημερωσει εδώ,ευχαριστώ :)
    • Ο/H vaspyr21 έγραψε:

Ο/H vaspyr21 έγραψε:

Ο/H fog έγραψε:

Τα βήματα έχουν σχέση με τη rom που έχεις και τη rom που θες να βάλεις.
      Αν είναι η επόμενη έκδοση αυτής που έχεις, αρκεί συνήθως ένα wipe στις cache. Αν είναι διαφορετική, γράψε ποια είναι για συγκεκριμένες οδηγίες.
      Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση,κατάλαβα.Ακόμα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το led δεν ανάβει όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση στο instagram το έχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό;;Ένα άλλο πρόβλημα που εχω είναι με το βίντεο,μου βγάζει αυτό το μνμ.
      Και τέλος ( δεν εχω βρει άλλο πρόβλημα ακόμα :) ) δεν βρίσκω να κάνω αποκλεισμό της κλήσης και στα μνμ σε κάποιους αριθμούς που με παίρνουν,μήπως είναι η φραγή που γράφει όταν πατάω παρατεταμένα στον αριθμό;; είναι το ίδιο πράγμα;;

=============== Ιαν 6th 2018, 11:40am ===============
      Έκανα και εγώ μια δοκιμή στο antutu πως το βλέπετε το αποτέλεσμα;;
      Γεια σας όταν μπορέσετε μια ενημερωσει εδώ,ευχαριστώ :)
      Καλημέρα.

Σχετικά με την φραγή , όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα, είναι διαφορετικές εφαρμογές μεταξύ τους οπότε θα χρειαστούν και διαφορετικές καταχωρίσεις.

Σχετικά με τις υπόλοιπες ερωτήσεις , το forum διαθέτει την φανταστική λειτουργία της αναζήτησης, πάνω δεξιά έχει το εικονίδιο του φακού, πατάς εκεί και βάζεις να ψάξει τον όρο που σε ενδιαφέρει , στην δική σου περίπτωση " instagram" . Θα σου γυρίζει αποτελέσματα που αφορούν το θέμα αυτό, εκεί (και με λίγο διάβασμα) κατά 99% θα βρεις το "πρόβλημα" που σε απασχολεί και μαζί και την λύση του, μιας και μας απασχολούν όλους τα θεματάκια αυτά εδώ μέσα ;)

Ελπίζω να σε βοήθησα, στην διάθεση σου αν χρειαστείς το κάτι παραπάνω. :)
    • Καλησπέρα στην παρέα, έχει περίπου 1μηνα που παρέλαβα το Mi 6 και χθες που έτρεξα το antutu είδα πολύ μικρό σκορ σε σχέση με άλλα που έχω δει που φτάνουν και τα 180.000, έχω αρκετά προγράμματα στο κινητό λόγω δουλειάς αλλά φταίει αυτό ή κάτι άλλο? φοράω την έκδοση Stable ROM από την εταιρεία όπως το αγόρασα
      Images
      • Screenshot_2018-01-07-23-41-43-114_com.antutu.ABenchMark.png

97,71 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
    • Διαφήμιση
    • @giorgos01 μην ξεχνάς ότι τα μεγάλα νούμερα στο antutu για να βγουν χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις όπως μπαταρία πάνω από 90%,να έχεις κάνει επενεκινηση στη συσκευή, να έχεις μπει σε flight mood, να εχεις χαμηλώσει στο τέρμα φωτισμό οθόνης και ήχο και φυσικά όσο πιο "κρύα" συσκευή γίνεται (οι περισσότεροι το βάζουν ψυγείο!!), τα έχεις δοκιμάσει αυτα??
    • Ο/H giorgos01 έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα, έχει περίπου 1μηνα που παρέλαβα το Mi 6 και χθες που έτρεξα το antutu είδα πολύ μικρό σκορ σε σχέση με άλλα που έχω δει που φτάνουν και τα 180.000, έχω αρκετά προγράμματα στο κινητό λόγω δουλειάς αλλά φταίει αυτό ή κάτι άλλο? φοράω την έκδοση Stable ROM από την εταιρεία όπως το αγόρασα
      Το έτρεξες μετά από εγκατάσταση rom μηπως? Επίσης μια screenshot από το τηλέφωνο για να δούμε ποια rom φοράει θα βοηθήσει
    • Ο/H kostatos έγραψε:

@giorgos01 μην ξεχνάς ότι τα μεγάλα νούμερα στο antutu για να βγουν χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις όπως μπαταρία πάνω από 90%,να έχεις κάνει επενεκινηση στη συσκευή, να έχεις μπει σε flight mood, να εχεις χαμηλώσει στο τέρμα φωτισμό οθόνης και ήχο και φυσικά όσο πιο "κρύα" συσκευή γίνεται (οι περισσότεροι το βάζουν ψυγείο!!), τα έχεις δοκιμάσει αυτα??
      Όχι δεν τα έκανα όλα αυτά και για να είμαι ειλικρινής θα με ενδιέφερε να μπορούσα να το ανεβάσω μόνο σε φυσιολογικές καθημερινες, λειτουργίες, σκέφτηκα μήπως με διαφεύγει κάτι και πρέπει να κάνω
    • Διαφήμιση
    • με αυτον τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
      θα περασεις official
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H intheend έγραψε:

Ο/H giorgos01 έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα, έχει περίπου 1μηνα που παρέλαβα το Mi 6 και χθες που έτρεξα το antutu είδα πολύ μικρό σκορ σε σχέση με άλλα που έχω δει που φτάνουν και τα 180.000, έχω αρκετά προγράμματα στο κινητό λόγω δουλειάς αλλά φταίει αυτό ή κάτι άλλο? φοράω την έκδοση Stable ROM από την εταιρεία όπως το αγόρασα
      Το έτρεξες μετά από εγκατάσταση rom μηπως? Επίσης μια screenshot από το τηλέφωνο για να δούμε ποια rom φοράει θα βοηθήσει
      Όχι φίλε μου το έτρεξα εντελώς αυθόρμητα προχθές
      Images
      • Screenshot_2018-01-08-23-32-33-203_com.android.settings.png

168,05 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
    • Ο/H vaspyr21 έγραψε:

Καλησπέρα αν θελήσω να ξαναπεράσω την rom που είχε όταν πήρα το κινητό ποια είναι η διαδικασία,υπάρχει κάπου να διαβάσω οδηγίες;;
      Δεν είσαι ικανοποιημένος; Περίμενε να πάρεις και την επόμενη αναβάθμιση της ελληνικής αν βγει αυτήν τη παρασκευή και αποφασίζεις αργότερα. Στείλε μου μήνυμα τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις και για να σε βοηθήσω πιο άμεσα αν μπορώ

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα παιδιά! Κάτοχος και εγώ από χτες, μετά από ένα + μήνα αναμονής από bangood με priority direct mail, λόγω γιορτών μάλλον. Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Ήρθε σφραγισμένο με ζελατίνα, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Θα το σκαλίσω και θα έχω απορίες σίγουρα, οπότε θα τα λέμε!