Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ξέρει κανείς να μου πει για την ρύθμιση των ηχείων κάτι??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δυστυχώς όχι!
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@miltoskartalas
Για κάτσε, με ενημέρωσαν από το control () ότι ενδέχεται να μην έχεις πρόβλημα με το να κάνεις μόνο τα απαραίτητα wipes (dalvick και cache) οπότε δοκίμασε έτσι και εάν υπάρχεi πρόβλημα τότε πας με fr.
Από τις οδηγίες:
Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την τελευταία XTRV ή AROMA ROM χωρίς Factory Reset.
Αν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσετε πορβλήματα την ομαλή λειτουργία της συσκευής, τότε προχωράτε σε Factory Reset και Flash από την αρχή της ROM. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@miltoskartalas
Για κάτσε, με ενημέρωσαν από το control () ότι ενδέχεται να μην έχεις πρόβλημα με το να κάνεις μόνο τα απαραίτητα wipes (dalvick και cache) οπότε δοκίμασε έτσι και εάν υπάρχεi πρόβλημα τότε πας με fr.
Από τις οδηγίες:
Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την τελευταία XTRV ή AROMA ROM χωρίς Factory Reset.
Αν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσετε πορβλήματα την ομαλή λειτουργία της συσκευής, τότε προχωράτε σε Factory Reset και Flash από την αρχή της ROM.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
σημερα παρελαβα και εγω. Εχω ιδη λογαριασμο που ξεκλειδωσατο κενζο.Οταν τρεχω το mi unlock μου λεει: current account is not bound to this device.Add your account anddevice in settings-Developer options-unlock status.τι να κανω? Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το κενζο το εδωσα μετα απο fr αλλα ξεκλειδοτο στην κορη μου.
-
-
-
Οι κάμερες που ψάχνεις έχουν σχέση με το hdr+ και είναι port πακέτα. Ανάλογα με το ποιά δυνατότητα ψάχνεις και αν υπάρχει, ποιά κάνει για τη συσκευή σου, θα ρωτήσεις εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Σχετικά με το "θόλωμα", αν μιλάμε για την ίδια δυνατότητα που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, οι συσκευές που υποστηρίζονται είναι ελάχιστες προς το παρόν και στο άρθρο δεν αναφέρονταν καμία συσκευή της xiaomi. -
-
Μια εναλλακτική κάμερα, όπως browser, media players κλπ.
-
πηγα το εκανα αλλα παλι λεει το ιδιο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0