νταξ...ακόμα δεν έχω σταματήσει... 7 ώρες και στο 28%...κάρτα θα βαρεσω σε λίγο.αλλα δεν την παλεύω άλλο,θα την πέσω για νάνι
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Τις προάλλες στο λεωφορείο έτσι όπως στεκόμουν όρθιος, πατάει ένα φρένο ο οδηγός και μου χτυπήθηκε το κινητό στο κάτω μέρος. Το άφησα έτσι γιατί είχε ήδη tempered glass. Ευτυχώς που βρήκα τελικά από γνωστό και μου το έδωσε έτοιμο, με θήκη και με τζαμάκι, και δε το πήρα τελικά από aliexpress, αλλιώς πολύ φοβάμαι πως αν δεν είχα τη θήκη θα μου είχε πέσει από τα χέρια, γιατί γλιστράει απίστευτα και θα είχε μεγαλύτερη ζημιά.
Σήμερα όμως δημιουργήθηκε και ένα ράισμα που αρχίζει από το σημείο που χτυπήθηκε. Οπότε πάμε για αλλαγή tempered glass. Μικρό το κακό όχι επειδή δε χάλασε η κανονική του οθόνη, αλλά επειδή είμαι σώος! Συγγενικό μου πρόσωπο πριν δυο τρία χρόνια παρότι καθόταν, έπαθε κάκωση στο στήθος γιατί χτύπησε στο μπροστινό κάθισμα από ένα απότομο φρενάρισμα λεωφορείου.
Broken screen Mi6 by Yiannis T, on Flickr
Broken screen Mi6 by Yiannis T, on Flickr
-
-
Έχει βρει κάποιος το μπλε??
-
θέλω να μου πει κάποιος τι γίνεται με το 4g. Πιάνει κανονικά; Τι δίκτυο έχει;
Παίζει ρόλο η σιμ που έχουμε τελικά;
Δεν έχω πιάσει 4g ακόμα με cosmote σε σημεία που φίλοι μου με REDMI note 3 pro έχουν κανονικά. Φταίει η κάρτα ή το κινητό λέτε; Η αλήθεια είναι πως δεν έβαλα την κάρτα του φίλου στο MI6 μου για να δω αν φταίει η σιμ. -
Ο/H lafazanidis έγραψε:
Δεν έχω πιάσει 4g ακόμα με cosmote σε σημεία που φίλοι μου με REDMI note 3 pro έχουν κανονικά. Φταίει η κάρτα ή το κινητό λέτε; Η αλήθεια είναι πως δεν έβαλα την κάρτα του φίλου στο MI6 μου για να δω αν φταίει η σιμ.
-
Ο/H lafazanidis έγραψε:
Δεν έχω πιάσει 4g ακόμα με cosmote σε σημεία που φίλοι μου με REDMI note 3 pro έχουν κανονικά. Φταίει η κάρτα ή το κινητό λέτε; Η αλήθεια είναι πως δεν έβαλα την κάρτα του φίλου στο MI6 μου για να δω αν φταίει η σιμ.
Mi 11i 8/256 -
-
Τελικά μηπως η αναφερόμενη ως fake rom 8.2.0.2 global stable δεν είναι; Δείτε εδω ήρθε OTA update 8.2.2.0:
OTA Update from fake rom 8.2.0.2. - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum
Την δώσανε επίσημα για κατέβασμα στο en.miuiMi 11i 8/256Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην trifos ().
-
άρα τελικά φταίει η sim της cosmote.
H wind είναι η σύνδεση και η cosmote what'sup...πήρα το νούμερο από έναν φίλο.πηγαμε στον Γερμανό και μου έδωσαν μια κάρτα και έβαλα...καινομιζω ότι η κάρτα που μου έδωσαν ήταν 2in1... anyway να ξέρετε κι εσείς ότι παίζει ρόλο και η κάρτα. Θα πάω να την αλλάξω (με 5€φυσικά) και θα τους πω ότι θέλω να έχω 4g. -
Ο/H Ustramator έγραψε:
Ο/H Miyagki έγραψε:
@Ustramator το δέμα έχει σταλθει με dpd...
OffTopicΕλπίζω να μην είμαστε...
=============== Ιουν 15th 2017, 10:59pm ===============
Ο/H lafazanidis έγραψε:
άρα τελικά φταίει η sim της cosmote.
H wind είναι η σύνδεση και η cosmote what'sup...πήρα το νούμερο από έναν φίλο.πηγαμε στον Γερμανό και μου έδωσαν μια κάρτα και έβαλα...καινομιζω ότι η κάρτα που μου έδωσαν ήταν 2in1... anyway να ξέρετε κι εσείς ότι παίζει ρόλο και η κάρτα. Θα πάω να την αλλάξω (με 5€φυσικά) και θα τους πω ότι θέλω να έχω 4g.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0