Καλησπερα.Εχω το εργαλειο περιπου 15 ημερες με επισημη Global Rom που χθες εκανε αναβαθμιση σε 8.2.2.0..Πολυ ομορφο-ταχυτατο-λεπτοτατο-κοσμημα.Λιγο δυσαρεστημενος απο την μπαταρια μιας και ειχα συνηθησει απο Note 4.Εχω ομως προβλημα με το viber.Η εκδοση που κατεβαζω απο το play store (τελευταια)μολις παω να την ανοιξω με πεταει εξω.Εχω κατεβασει και εγκαταστησει μια παλαιοτερη εκδοση απο το chrome κατευθειαν και κανω την δουλεια μου,αλλα τρελλαινομαι.............για πιον λογω γινεται αυτο και θελω να κατεβασω την τελευταια και να κανει κανονικα ενημερωσεις.Την βοηθεια σας..................
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Την βοηθεια σας..................
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάνε αναζήτηση στο google και κατέβασε μία πιο παλιά έκδοση του viber
-
Προσωπικά είμαι ακόμα με android 5, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω
Με αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση δημιουργεί προβλήματα και δεν δουλεύει το viber ? -
@ohnjor Να σε ενημερώσω ότι με αυτή που ήρθε το κινητό και με την δική μας 7.6.14/15 και το Viber και όλες οι εφαρμογές δουλεύουν σωστά.
Κάτι άλλο θα είναι νομίζω.
Εκτός από την φωνητική αναζήτηση που δεν μιλάει . -
επιτέλους ο γνωστός μου που είναι κίνα βρήκε το μπλέ σε 64GB και μου ειπε ότι είναι 2899 yuan αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει κοντά στα 385 ευρώ !! τι λέτε το χτυπάω με κλειστά μάτια ?????
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
η αλήθεια είναι ότι θα είναι δικό μου και ακόμα δεν το έχει καταλάβει :p
απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη -
-
Έχει ειδικό αντάπτορα που έρχεται με το κινητό φίλε είναι usb c to jack 3,5
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0