δεν έχει ράδιο προς το παρόν τα γνωστά αδύναμα σημεία του. Και όχι δεν το έχω το κινητό.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου, η αλήθεια όμως είναι πως επειδή δεν είχα ποτε Xiaomi θα ήθελα να ξέρω λιγάκι περισσότερα πράγματα. Διαβάζω το forum εδώ και λίγο καιρό αλλά ο όγκος της πληροφορίας καθιστά δύσκολη την κατανόηση όλων των παραμέτρων.
-
άλλο ui σίγουρα.........α και να ξέρεις.......αν σου αρέσει να πειράζεις κινητά γενικά και να πειραματίζεσαι ναι αυτή είναι η κατάλληλη μάρκα για τέτοια κόλπα.
-
-
Κοίτα μικρότερο από 5 ιντσών δεν θα βρεις σε Xiaomi.
-
Δεν εχει την μπάντα 20 και το miui ειναι σχετικά ενεργοβορο λειτουργικό εαν έρχεσαι απο ενα ποιο pure android.Βαζουν καλό hardware και στο android του δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά π.χ. Κάμερα.Mi 11i 8/256
-
Χτες έκανε update το viber και νομίζω πως πλέον πρέπει να λύθηκε οριστικά το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί. Δουλεύει κανονικά πλέον το viber στο mi6. Έχω την τελευταία stable εδώ του φόρουμ.
Όμως δημιουργήθηκε ένα άλλο θεματάκι. Το android wear έκανε επίσης update και η νέα έκδοση ξοδεύει πλέον αρκετή μπαταρία σε σχέση με προηγούμενες. Το αφαίρεσα και διορθώθηκε η κατάσταση αλλά δεν είναι λύση αυτό. Εύχομαι να διορθωθεί κι αυτό σύντομα γιατί χρειάζεται άμεσα.
Από κει και πέρα το κινητό mi6 είναι σχεδόν όπως θα έπρεπε να είναι τα κινητά.
Είχα μέχρι τώρα το redmi note 2 και οι διαφορές είναι αισθητές. Καταρχήν το βασικότερο είναι η μπαταρία όπου πλέον κάθεσαι όσο θέλεις και σερφάρεις στο ιντερνετ με σελίδες, με βίντεο. Κάνεις κλήσεις επίσης χωρις να πέφτει σημαντικά η μπαταρία, ακούς μουσική, παίζεις παιχνίδια , ανοιχτό bluetooth, δεδομένα, gps, και σε βγάζει όχι απλά τη μέρα αλλά έχεις και για την επόμενη.
Άλλη διαφορά είναι η ταχύτητα. Με το redmi note 2 για εγκατάσταση του messenger για παράδειγμα χρειαζόμουν τον τριπλάσιο χρόνο και παραπάνω. Ενώ τώρα αμέσως, όλες οι εφαρμογές εγκαθίστανται εν ριπή οφθαλμού.
Το ακουστικό επίσης το βρήκα καλύτερο. Ακούω το συνομιλητή ελαφρώς πιο καθαρά με το mi6.
Το άλλο που μου άρεσε είναι χωρίς να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή, αλλά έτσι από μόνο του πως με τη θήκη του, μόλις το κλείνω κλείνει αυτόματα το κινητό και όταν την ανοίγω, ανοίγει. Είναι πολύ εξυπηρετικό αυτό. Βέβαια δε γίνεται με όλες τις θήκες. Δε ξέρω πως εξηγείται αυτό. Ίσως δεν ακουμπάνε ακριβώς το κινητό κάποιες θήκες; .Έχω μία από αυτές που είναι wallet και έχει και υποδοχή για κάρτες και αυτή δεν το κλείνει το κινητό. Μια άλλη όμως nillkin sparkle που δεν έχει υποδοχη για κάρτες κλείνει κανονικά το κινητό: Nillkin Sparkle Series New Leather case for Xiaomi Mi6
Το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι επίσης απίστευτα βοηθητικό και επειδή πλέον δε χρησιμοποιείς το κουμπί για να μπαίνεις στο κινητό αλλά μόνο ακουμπάς το δάχτυλό σου. Το ξέρω πως υπάρχει καιρό αυτό, αλλά εγώ δε το είχα μέχρι πρότινος που είχα το redmi note 2. Πολύ χρήσιμο και για να μη γράφει κωδικούς κανείς όταν μπαίνει σε εφαρμογές τραπεζών, paypal κτλ.
H οθόνη του επίσης πολύ καλή. Χαίρεσαι να ασχολείσαι με το κινητό, ιδίως αν βάλεις κάποιο ωραίο θέμα. Προσωπικά έβαλα το S8 purple που είναι δωρεάν από την εφαρμογή themes και δείχνει αρκετά όμορφο. Ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα.
Η κάμερα σουπερ και η δυνατότητα που σου δίνει η δεύτερη κάμερα κάνοντας αυτό το αυτόματο ζουμ χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα είναι μοναδικό.
Ο ήχος του απλά δε συγκρίνεται με το redmi note 2. Στερεοφωνικός με τα δύο ηχεία από την κάτω και πάνω πλευρά του κινητού αλλά και αρκετά δυνατότερος και πιο καθαρός.
Βέβαια αν δεν υπήρχε αυτή η κοινότητα δε θα είχα πάρει xiaomi γιατί δε τα γνώριζα και ίσως να μη τα εμπιστευόμουν. Η υποστήριξη που προσφέρεται εδώ νομίζω πως είναι ο βασικός λόγος που πήρα xiaomi. Επίσης όντως στην αρχή υπήρχε πρόβλημα με τη ρομ, παρότι ήταν oficial. Ήταν κινέζική, δεν είχε βγει ακόμα επίσημη global και είχε πράγματα που δε χρειαζόμουν και δεν είχε άλλα που χρειαζόμουν. Με τη rom όμως εδώ το φορουμ τη stable τουλάχιστον που έβαλα, το κινητό έγινε σουπερ. Πολλά ευχαριστώ παιδιά.
....edit
Να προσθέσω και ένα screenshot έτσι για να είναι πιο ολοκληρωμένο το post
-
Επιτέλους ήρθε και το δικό μου Mi6. Πύραυλος το κινητό...μετά απο 2.5 χρόνια αποχωρίστηκα το Μi4. Πολύ δυνατό. Το έχω ακόμα με τη global stable που το έστειλαν. Στο Antutu τα σπάει. Κρίμα που δεν έχει ράδιο.
=============== Ιουλ 1st 2017, 8:22pm ===============
Το πήρα απο aliexpress 370+23€ μεταφορικα για να έρθει με DHL express μέσω UK με εγγύηση αποφυγής τελωνείου και ήρθε σε 11 μέρες. Με 2 Σ/Κ ανάμεσα -
-
-
Ας το πει εδώ να το δούνε και άλλοι. Η στην αξιολόγηση των καταστημάτων. Η στην γενική συζήτηση περί παραγγελιών.
-
Ο/H dbeast έγραψε:
Επιτέλους ήρθε και το δικό μου Mi6. Πύραυλος το κινητό...μετά απο 2.5 χρόνια αποχωρίστηκα το Μi4. Πολύ δυνατό. Το έχω ακόμα με τη global stable που το έστειλαν. Στο Antutu τα σπάει. Κρίμα που δεν έχει ράδιο.
=============== Ιουλ 1st 2017, 8:22pm ===============
Το πήρα απο aliexpress 370+23€ μεταφορικα για να έρθει με DHL express μέσω UK με εγγύηση αποφυγής τελωνείου και ήρθε σε 11 μέρες. Με 2 Σ/Κ ανάμεσα
Φίλε από πιο μαγαζί?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0