Αν έχεις στην κάμερα δυνατότητα και για manual εστίαση, τότε -μέχρι στιγμής- η μόνη διαφορά που εντοπίζεται, είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ναι έχω κανονικά.
=============== Ιουλ 14th 2017, 7:49pm ===============
Μήπως είναι η έκδοση global με 4G+; -
Μην τρελλαινεστε! Μπορει να ειναι διαφορετικες παρτίδες με hardware απο διαφορετικό προμηθευτη, εξ' ού και το διαφορετικό product code
-
Κατέβασε κάνεις την καινούργια αρομα;
Είναι εντάξει να την κατεβάσω κι εγώ; -
Ο/H georgeth50 έγραψε:
Κατέβασε κάνεις την καινούργια αρομα;
Είναι εντάξει να την κατεβάσω κι εγώ;
@georgeth50 Ναι, όλα εντάξει πέρασε με επιτυχία κατέβασέ τη -
Προσπάθησα να εγκαταστήσω την official stable ROM και ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά αυτό που συνέβη ήταν να αρχίζει το κινητό και με το που δείχνει το σήμα mi να κάνει αμέσως restart και μετά να ανοίγει το twrp του φόρουμ εδώ και να προσπαθεί να κάνει κάτι και μετά πάλι restart στο mi κ.ο.κ Οπότε ξαναεβαλα αυτή τη ρομαντική του φόρουμ τη stable που είχα.
Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω την επίσημη global;
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
@yiannisT Επίσημη ρομ όταν ήδη έχεις custom rom, μπορείς να φλασάρεις μόνο με το miflash.
Οδηγός αναφοράς εδώ => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@yiannisT Επίσημη ρομ όταν ήδη έχεις custom rom, μπορείς να φλασάρεις μόνο με το miflash.
Οδηγός αναφοράς εδώ => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Μήπως υπάρχει κάπου και ο τρόπος με τον οποίο κλειδώνουμε τον bootloader στο mi6;
Για να γίνω κατανοητός, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το κινητό για ανέπαφες πληρωμές, αλλά το google pay δε μου το επιτρέπει επειδή έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και όταν μπουτάρει δηλαδή το κινητό γράφει αυτό το unlocked. Οπότε πρέπει να το ξανακλειδώσω, γι αυτό βάζω και την επίσημη rom σαν πρώτο στάδιο και μετά πρέπει να βρω τον τρόπο που κλειδώνουμε τον bootloader.
Ευχαριστώ -
-
Ο/H trifos έγραψε:
Στο miflash κάτω δεξιά έχει την επιλογή για κλείδωμα του bootloader.
Βέβαια έκανα διάφορα γιατί ο παραπάνω οδηγός ενώ είναι τέλειος έχει μόνο ένα παλιότερης έκδοσης miflash το οποίο σε μένα τουλάχιστον δε δούλευε. Δηλαδή ανοίγει κανονικά η εφαρμογή αλλά δεν έβρισκε τη συσκευή μου. Προσπάθησα ξανά προσπάθησα, τίποτα. Και επειδη είδα που έγραφε 2015 σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο που να λειτουργεί. Και από το google βρήκα μια νεώτερη έκδοση, την εγκατέστησα και αμέσως βρήκε το κινητό και έκανα flash την πρώτη φορά χωρίς να κάνω και το lock που μου είπες. Έγραψε κανονικά succes και δούλεψε κανονικά το κινητό. Μετά που διάβασα το μήνυμά σου ξανα έκανα την ίδια διαδικασία απλά πάτησα το clean and lock κάτω δεξιά στο miflash και σε κάτι λιγότερο από δυόμιση λεπτά άνοιξε η συσκευή και άρχισε να μπουτάρει ενώ το miflash έλεγε ακόμα flashing! Τέλος πάντων έκανα restart σέταρα τη συσκευή και το miflash έλεγε ακόμα flashing χωρίς να μου δείξει όπως και πριν ποτέ το succes. Οπότε το έκλεισα. Έλεγξα το τηλέφωνο, έχει πλέον την επίσημη ρομ και το recovery και είναι και με κλειδωμένο το bootloader και δείχνει πως όλα λειτουργούν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. -
Καλησπέρα στην παρέα. Να ρωτήσω κι εγώ αν κάποιος χρησιμοποιεί bluetooth ακουστικό, και αν έχει παρατηρήσει κι αυτός την πολύ χαμηλή ένταση στο ακουστικό.
Με το ζόρι ακούω όταν βρίσκομαι σε ανοιχτό χώρο ξ μέσα στο φορτηγό. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0