Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
γιατι ηταν 50€ ακριβοτερο..
Εντωμεταξυ σημερα το εδιωξαν το κινητο απο οτι καταλαβα γιατι εχω ηδη shipping data 3 μερες.. και οντως παει γαλλια.. ειναι απο την μεταφορικη chronopost.fr, Μου ειπαν μολις φτασει εκει θα παρεις νεο tracking.. εαν και ακομα το tracking δεν δουλευει.ειδωμεν..
=============== Ιουλ 28th 2017, 10:17pm ===============
Για την ακριβει μου βγηκε 342 και τα μεταφορικα priority line μεσω dpd τα χρεωνει μονο 5,5ευρω.. ενω ολλα τα site 20αρικο.. εχει φυσικα και το dpduk express με 35 ευρω. Dpduk παει αγγλια και μετα ελλαδα Και το σκετο dpd παει γαλλια και μετα ελλαδα... Οποιος θελει ας μπει να τα διαβασει -
Καλησπερα... Εφαγα φολα απο eglobalcentral.eu , καθως ενω περιμενα δυο μηνες το κεραμικο, μου εστειλαν το jet black...
Η απαντηση τους ? Very sorry... Τραγικοι οι κινεζοι, το παιζουν και αγγλικο μαγαζι.
Στα μακρυσουρτα τσατισμενα mail μου απαντουσαν με αυτοματοποιημενες παπαντζες οποτε κατεληξα σε PayPal dispute.
Δευτερευον θεμα το κουτι ηρθε ανοιγμενο χωρις ζελατινα και με αλλη ρομ απο αυτη που δηλωναν. οτι να ναι δηλαδη.
Ο δηκηγορος μου ειπε προχειρα οτι επειδη το PayPal ειναι Λουξεμβουργο λογικα θα σεβαστει τις ευρωπαικες κοινοτικες οδηγιες...
Εχει κανεις ιδεα αν πιανει τοπο η παρακατω κοινοτικη οδηγια?
31999L0044
Directive 1999/44/EC of the European Parliament and of the
Council of 25 May 1999 on certain aspects of the sale of consumer goods
and associated guarantees
EUR-Lex - 31999L0044 - EN -
Ποια εταιρια κινητης εχετε;αντιμετωπιζετε προβληματα με το ιντερνετ,με location κτλ;
Εγω με wind ναι. -
Κι εγώ wind έχω αλλά δεν έχω κάποιο θέμα
-
@Unkle Dolan δεν μπορεις να βρεις την λυση σου μονο με dispute-claim κτλ.. γιατι να μπερδευεσε με δικηγορους;
-
@Unkle Dolan Αν ζεις στο εξωτερικό εγώ θα έλεγα να το προχωρήσεις, γιατί η δικαιοσύνη τρέχει εκεί γρήγορα, αν ζεις εδώ θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή. Ναι υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
-
Ευτυχής κάτοχος ενός mi 6 6/128 ceramic εδώ και 1 εβδομάδα. Ήρθε με global 8.2.2.0 stable, κλειστό στο κουτί του. Ξεκλείδωσα bootloader με την νέα διαδικασία περιμένοντας 3 ημέρες, και πέρασα την τελευταία aroma ακολουθώντας τις πολύτιμες οδηγίες σε αυτό εδώ το forum.
Σφαίρα...
Μπαταρία πάρα πολύ καλή αν και το έχω λιώσει.
Δύο κάρτες sim, η πρώτη μόνο voice (εταιρικό cosmote χωρίς data) και η δεύτερη cosmote 4G μόνο data χωρίς να έχει voice (την έχω πάρει από 4G usb stick). Κανένα πρόβλημα με καμμία. Τώρα βρίσκομαι επαρχία και έχω 4G κανονικά.
Πολύ καλή ποιότητα voice call σε σχέση με το xiaomi mi4c και Leeco Le max 2 που έχω.
Γρήγορο είπα ότι είναι???
Με την aroma γίνεται ακόμη πιο γρήγορο στα ίδια applications διότι μέχρι να περιμένω το ξεκλείδωμα έβαλα όλα τα applications μου και το χρησιμοποιούσα κανονικά.
Λίγο βαρύ στο χέρι λόγο Κεραμικής έκδοσης, αλλά ωραίο ρε φίλε ☺️
GPS γρήγορο.
Οθόνη με πάρα πολύ καλό μαύρο, λες και είναι oled. Ακόμη και σε ντάλα ήλιο βλέπεις κανονικά χωρίς προβλήματα.
Παρόλο που είναι μόνο 1080p και έχω και το Leeco Le max2 το οποίο έχει 2Κ αρκετά καλή, συγκρίνονται άνετα. Χάνεις σε ανάλυση, πιστεύω κερδίζεις σε ταχύτητα και μπαταρία. Προσωπικά ήθελα ένα μικρότερο σε διαστάσεις κινητό. Δεν θα με χαλούσε βέβαια μια 2Κ οθόνη σε αυτές τις φυσικές διαστάσεις, αλλά προσωπικά δεν αγοράζω samsung και ας βγαίνει σε τιμή πιο φθηνό στην Ελληνική αγορά μέσω Παράλληλης εισαγωγής
Το πήρα από Ελληνικό κατάστημα διότι είχα ένα παχουλό πιστωτικό από παλιές αγορές και δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο από το συγκεκριμένο κατάστημα, το ήθελα κιόλας. Η κανονική του αγορά από Ελληνικό κατάστημα για μένα κρίνεται ασύμφορη (584ευρώ)
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά στο forum που με την δουλειά τους μας προσφέρουν αυτές τις ROM. -
-
-
Ο/H venioni έγραψε:
Σε μουσική χρησιμοποιώντας flac τύπου αρχεία, και με την βοήθεια των φοβερών Leeco usb-c ακουστικών το Leeco είναι ανώτερο, πάντα στα δικά μου αυτιά. Αλλά σε τηλεφώνημα μακράν το mi6. -
Να το χαίρεσαι Γρηγόρη το νέο σου τηλέφωνο.
Και σε ευχαριστούμε για το μίνι Review που μας έκανες για την συσκευή σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0