Με αυτο το mitool δοκίμασα . Το θέμα δεν είναι του mitool πίστευω αλλά στην συσκευή ή μαλλον καλύτερα στην rom. Δες τι εννοώ MI6 Error 86006 - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum @gkalen
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Με αυτο το mitool δοκίμασα . Το θέμα δεν είναι του mitool πίστευω αλλά στην συσκευή ή μαλλον καλύτερα στην rom. Δες τι εννοώ MI6 Error 86006 - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum @gkalen
Mi 11i 8/256 -
Καλησπέρα, τελικα βρήκα άκρη με το XiaoMiTool - Change rom to your Xiaomi device easily! , το οποίο εκανε εξαιρετική δουλεια
! Πλέον έχω περασμενη την miui9 dev , εκανε την διαδικασία του bound που μου απαγόρευε πριν να προχωρήσω σε ξεκλείδωμα... Έχει αρκετές δυνατότητες ,απο τα λίγα που καταλαβαίνω..., @gkalen υποθέτω το γνωρίζετε ήδη (αν οχι χαιρομαι που το αναφέρω και ελπιζω να βοηθήσιε κιάλλους) και αποδειχθηκε πολύ χρήσιμο εργαλείο.
Έτρεξα το miunlock - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ - και μου λέει να περιμενω 72 ώρες, και ρωτάω τώρα...Γίνεται αυτόματα η αίτηση απο το προγραμμα και τώρα απλά περιμένω ή πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον χειροκίνητα? -
ΠΔεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Νομιζω πρεπει να κάνεις αίτηση. Να σου έρθει επιβεβαίωση ότι έχεις δικαίωμα. Και μετά να σου βγάλει το tool 72 ώρες....
-
-
Παιδιά επειδή βλέπω ότι υπάρχει μια παρα πληροφόρηση.. Για το θέμα των 72 ωρών...
Μετά την έγκριση για ξεκλείδωμα
Στα developer options θα πάτε στην εντολή OEM unlocking επιλέγουμε yes
Και ξεκλειδώνει αμέσως με το τελευταίο mi unlock tool
Δεν χρειάζεται 72 ώρες
Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε και ξεκλείδωσα αμέσως
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το πρώτο ξεκλείδωμα μετά την έγκριση χρειάζεται 72 ώρες από την στιγμή που θα επιχειρήσεις να το κάνεις.
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα κ το tool καθε φορά που μπαίνεις στο λέει.
Σε περίπτωση που ξανά κλειδώσει μελλοντικά δεν χρειάζεται το 72 Ώρο.
Ωραίος φίλε, εμένα πάντως δεν χρειάστηκε, μπορεί να ήμουν από τους τυχερούς
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0