Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Για αυτό υπάρχει τόση ραμ... Έτσι είναι το λογικό...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Η δεσμευμένη ram, αν η rom λειτουργεί κάλα, είναι μόνο ψυχολογικό θέμα.
Η ram πρέπει να χρησιμοποιείται. Όσο περισσότερη έχει μια συσκευή, τόσο περισσότερη καταλαμβάνεται από την ΙΔΙΑ rom, από μια ίδια συσκευή με την ίδια rom, αλλά με τη μισή πχ. ram.
Φαντάσου το κινητό σαν ένα εργαστήριο, το χρήστη σαν μάστορα και τη ram σαν ένα κυλιόμενο πάγκο εργαλείων.
Είναι πολύ πιο βολικό για τον μάστορα τα εργαλεία (προγράμματα) που χρησιμοποιεί να είναι στον πάγκο, παρά να σκύβει να τα ψάχνει κάθε φορά μέσα σε κιβώτια και ράφια.
Λιγότερη κούραση (λιγότερη χρήση του επεξεργαστή κάθε φορά να σηκώνει το ίδιο πρόγραμμα, λιγότερη θερμοκρασία από την προσπάθεια, λιγότερη κατανάλωση από την μπαταρία).
Αν η rom λειτουργεί σωστά, ακόμη και να γεμίσει ο πάγκος, θα κυλήσει λίγο, θα πετάξει στο κιβώτιο κάτι που δεν χρησιμοποιείται και θα κάνει χώρο για το νέο εργαλείο.
Μια "ταξινόμηση" στον πάγκο αν παρατηρήσουμε λαγκαρίσματα που και που και από κει και πέρα, αφήνουμε το λειτουργικό να κάνει τη δουλειά του, με τον καλύτερο γι αυτό, τρόπο. -
Εχω φτάσει να έχω 487 mb ελεύθερη ραμ...και ακόμα και τότε δούλευε άψογα...Official Miui Global Beta Tester
Έκανα ένα πείραμα σε 2 κύκλους φορτίσεων. Ίδια χρήση, ίδια προγράμματα, όσο πιο ίδιες συνθήκες μπορούσα.
Στον 1ο κύκλο ότι χρησιμοποιούσα τα άδειαζα και από τη μνήμη μόλις το έκλεινα, στον άλλο δεν πείραξα τίποτα όσο κράτησε.
Κέρδισα μια ώρα sot. -
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
-
Καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mi6 το επόμενο διάστημα και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις:
1) Εξετάζω σε συγκεκριμένο κατάστημα τις παρακάτω επιλογές
-CERAMIC VERSION 6GB RAM 128GB ROM BLACK 2 (ποια η διαφορά της ceramic vs από την απλή?)
2)Έχει ένα σκασμό εκδόσεις έχω πελαγώσει
CERAMIC VERSION 6GB RAM 128GB ROM
CMCC VERSION 6GB RAM 128GB ROM
GLOBAL VERSION 6GB RAM 64GB ROM
HK WAREHOUSΕ 6GB RAM 128GB ROM
HK WAREHOUSE 6GB RAM 64GB ROM
INTERNATIONAL VERSION 6GB RAM 128GB ROM
INTERNATIONAL VERSION 6GB RAM 64GB ROM
Κάποιες δεν είναι διαθέσιμες, όμως τι πρόβλημα θα αντιμετωπίσω Ελλάδα/ Κύπρο αν πάρω πχ cERAMIC ή global Version?
Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να πετάξουμε έξω τις κινεζοεφαρμογές;
δεν είμαι πολύ γνώστης του να βάζω custom rom, να ξεκλειδώνω bootloader etc αλλά φαντάζομαι πως δεν θέλει πλέον πολύ ζοριλίκι να έχει κ ελληνικούς χαρακτήρες κλπ σωστά; 4g σε όλες τις εκδόσεις λογικά εχει;
ευχαριστώ -
Οπως αναφέρει και η ονομασία, η Ceramic Version είναι με πλήρη επικάλυψη κεραμικού σε όλο το σώμα της συσκευής που είναι ποιο Premium αλλά ταυτόχρονα και ποιο επικίνδυνο για ζημιά σε περίπτωση που πέσει η συσκευή σου από τα χέρια σου.
Και φυσικά το Ceramic είναι ποιο ακριβό.
Η άλλη έκδοση έχει σώμα από αλουμίνιο και είναι ποιο φθηνή.
Θα πρέπει να πάρεις International Version που καλύπτει σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε ότι αφορά τις συχνότητες.
Η συσκευή σου προφανώς θα σου έρθει με Global Stable ROM (International Version) και θα έχει και ελληνικά.
Από εκεί και πέρα μπορείς με τις κατάλληλες ενέργειες ακολουθώντας πιστά τους οδηγούς μας, να βάλεις και την ελληνική ROM αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τον Bootloader. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οπως αναφέρει και η ονομασία, η Ceramic Version είναι με πλήρη επικάλυψη κεραμικού σε όλο το σώμα της συσκευής που είναι ποιο Premium αλλά ταυτόχρονα και ποιο επικίνδυνο για ζημιά σε περίπτωση που πέσει η συσκευή σου από τα χέρια σου.
Και φυσικά το Ceramic είναι ποιο ακριβό.
Η άλλη έκδοση έχει σώμα από αλουμίνιο και είναι ποιο φθηνή.
Θα πρέπει να πάρεις International Version που καλύπτει σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε ότι αφορά τις συχνότητες.
Η συσκευή σου προφανώς θα σου έρθει με Global Stable ROM (International Version) και θα έχει και ελληνικά.
Από εκεί και πέρα μπορείς με τις κατάλληλες ενέργειες ακολουθώντας πιστά τους οδηγούς μας, να βάλεις και την ελληνική ROM αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τον Bootloader.
Βήμα βήμα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τώρα τι και πώς με bootloader etc
Για τα δίκτυα, η έκδοση παρέχει τα παρακάτω απ'οσο παρατήρησα από τις ερωτήσεις στο κατάστημα
Networks:
GSM: B2/B3/B5/B8 CDMA1X/EVDO BC0
WCDMA: B1/B2/B5/B8
TD-SCDMA: B34/B39
FDD-LTE: B1/B3/B5/B7/B8
TD-LTE: B38/B39/B40/B41
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το 4-4.5g?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0