Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Στο [MIUI Device Team][iTechkySpot] Capture RAW Image With Mi 6 Without Root! - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum αναφέρει τον τρόπο να ενεργοποιήσεις το RAW format. Πήγα στο built.prop και είναι ήδη enable=1. Στην stock εφαρμογή όμως δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης ως RAW. Υπάρχει κάποιο "κρυφό" μενού ή θέλει 3rd party εφαρμογή?
-
-
Καλησπέρα!
Εχω το mi6 και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτή τη rom
xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_XTRV_Stable_V8.2.28.0.zip
και θέλω να ρωτήσω ποιες οι διαφορές της με αυτή
xiaomi-miui-hellas-7.1_sagit_V9_XTRV_7.9.21.zip
Ευχαριστώ
-
σας δουλεύουν και τα 2 ηχεία;
Εμένα μόνο το δεξί. -
@Silky21Την ίδια απορία είχα και εγώ και ρώτησα εδώΟ/H Silky21 έγραψε:
Εμένα μόνο το δεξί.
το ένα ηχείο ειναι κάτω και το άλλο
στο ακουστικό για κοίτα το -
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
@Silky21Την ίδια απορία είχα και εγώ και ρώτησα εδώτο ένα ηχείο ειναι κάτω και το άλλοΟ/H Silky21 έγραψε:
Εμένα μόνο το δεξί.
στο ακουστικό για κοίτα το
Σωστος! δεν το ειχα παρατηρησει.ευχαριστω!
-
@teddukos94 δεν υπάρχουν τρελές διαφορές ανάμεσα στις δυο rom. Καταρχάς αυτη που έχεις ειναι τελική και σταθερή και ειναι Miui8. H δεύτερη ειναι με το νεο Interface της Xiaomi το Miui9 και επίσης ειναι ακόμα σε εξέλιξη σταθεριποιησης.. δηλαδη γινονται συνεχώς διορθώσεις σε τυχον bags..μεχρι να γινει stable Και αυτή.Διαφορές αναμεσα στις δυο rom δεν θα καταλάβεις και πολλά εαν δεν εισαι ψαγμένος.. Ενημερωτικά εγω την δευτερη και δουλευει αψογα..Ο/H teddukos94 έγραψε:
Καλησπέρα!
Ευχαριστώ
=============== Οκτ 7th 2017, 9:56pm ===============
Παιδιά μαθαμε τιμη πωλησης του Mi6 απο Infoquest? -
και πώς πάω απ την πρώτη στην δεύτερη εάν θέλω; και μετά που θα βγει η stable εάν την περάσω χάνω τα αρχεία μου;Ο/H Miyagki έγραψε:
@teddukos94 δεν υπάρχουν τρελές διαφορές ανάμεσα στις δυο rom. Καταρχάς αυτη που έχεις ειναι τελική και σταθερή και ειναι Miui8. H δεύτερη ειναι με το νεο Interface της Xiaomi το Miui9 και επίσης ειναι ακόμα σε εξέλιξη σταθεριποιησης.. δηλαδη γινονται συνεχώς διορθώσεις σε τυχον bags..μεχρι να γινει stable Και αυτή.Διαφορές αναμεσα στις δυο rom δεν θα καταλάβεις και πολλά εαν δεν εισαι ψαγμένος.. Ενημερωτικά εγω την δευτερη και δουλευει αψογα..Ο/H teddukos94 έγραψε:
Καλησπέρα!
Ευχαριστώ
=============== Οκτ 7th 2017, 9:56pm ===============
Παιδιά μαθαμε τιμη πωλησης του Mi6 απο Infoquest?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0