υπάρχει τρόπος να ανάβει το notification light όταν υπάρχει viber;
Update:το βρήκα.στις ιδιότητες εφαρμογών.
Update:το βρήκα.στις ιδιότητες εφαρμογών.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΉταν λάθος το παραπάνω συμπέρασμα και το κατάλαβα γιατί μόλις είδα την μπαταρία να μειώνεται αισθητά πάλι και με το K-@ mail αλλά και με άλλες εφαρμογές. Και τελικά το βρήκα. Η έντονη κατανάλωση της μπαταρίας οφείλεται στο google services και θα το διορθώσω. Γράφει κι εδώ [Solved] Google Play Services Battery Drain Fix 2017 αλλά και σε άλλες σελίδες τον τρόπο. Αν γράψει κανείς google services draining battery σκετο ή ακολουθούμενο από το nougat θα δει όλα τα σχετικά. Είναι σύνηθες φαινόμενο.Ο/H yiannisT έγραψε:
Τελευταία όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες εφαρμογές η κατανάλωση της μπαταρίας είναι αισθητά μεγαλύτερη σε σχέση με πρώτα. Το tunein για παράδειγμα μου καταναλώνει αρκετά την μπαταρία ενώ πρώτα όχι τόσο
Προφανώς και οφείλεται σε κάποιο πρόσφατο update που εχουν κανει. Επίσης το Tapatalk λίγο παραπάνω και ο CM Βrowser που τον έχω σαν default.
Άλλες εφαρμογές ευτυχώς είναι οκ όπως το K-@ mail.
Εύχομαι η νέα επίσημη global ρομ που θα μας έρθει με το miui 9 να το διορθώσει
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Θα κάνω πάλι επιλογή από την αρχή τι θέλω να κάνει εγκατάσταση μέσω aroma?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Θα γίνει επανεκκίνηση σε TWRP και θα την περάσεις ακριβώς όπως και την προηγούμενη!