Καλημέρα παιδιά. Είμαι πολύ κοντά να το μπουμπουνίσω και εγώ από bangood, γιατί από Ελλάδα ξεφεύγει η τιμή. Το μόνο που με φοβίζει είναι η εγγύηση σε περίπτωση που κάτσει στραβή.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κάνεις σε περίπτωση στραβής Καρντάση
-
Προφανώς αλλά άλλο να περιμένεις 2-3 μήνες να πάει και να έρθει από Κίνα και άλλο από Ελλάδα. Βέβαια υπάρχει και η διαφορά στην τιμή. Εκεί αναλαμβάνεις ρίσκο.
-
Αφού αναλαμβάνεις το ρίσκο προχώρησε
-
stapd_21 εγώ το πήρα από banggood και παρέλαβα χθες ,ακριβώς 22 μέρες με priority direct ,το τηλέφωνο δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής,εγώ πιστεύω αξίζει το ρίσκο ειδικά αν επιλέξεις το ceramic που εδώ η τιμή ξεφεύγει πολύ ,αλλά γενικά οποία έκδοση και να πάρεις το τηλέφωνο αξίζει,το μόνο που θα μπορούσα να παρατηρήσω είναι ότι θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη οθόνη να είχε 5,5 ή 5,7 ιντσες θα ήταν ιδανικό πιστεύω.παντως το τηλέφωνο πάει πραγματικά σφαίρα!!!
-
Φίλε @stapd_21 και εγώ το ceramic από το Bangggod το πήρα και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Εδώ για να έχεις εγγύηση θες μια 500 αρου το 64 αρι.. Βάλτα κάτω και δες τι θες.. Αν σου κάτσει στραβή πέσιμο σπάσιμο κλπ τότε ούτε εδώ θα στο καλύψει η εγγύηση.. Και αντοχή στο χρόνο έχουν και ποιοτικά είναι και ελαττωματικά γενικά τα xiaomi δεν είναι εκτός ίσως λέω εξαιρετικά σπάνιον περιπτώσεων.. Οπότε βουρ στο ψητό θα έλεγα και εγώ.. Εσύ αποφασίζεις.Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά! Φαίνεται ότι στο forum επικρατεί κλίμα αλληλοβοήθειας και ομοψυχίας! Λογικά θα την κάνω σήμερα!
-
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό και πάει σφαίρα. 'Έχω το 128gb ceramic. Το πήρα απο Gearbest με τα μεταφορικά 365€ χωρίς τελωνείο.
-
Καλημέρα! Από gearbest χωρίς τελωνείο; Υπάρχει ασφαλής μέθοδος; Πόσο καιρό έκανε;
-
Υπήρχε ασφάλεια από GB. Τώρα το μόνο που πιστεύω εγώ εγγυάται 100% επιτυχία, μιλάμε πάντα για τώρα, είναι το priority direct mail του BG και αυτό απλά γιατί κουστουμιάζεται Olanda.
-
Έμενα έκανε 20 μέρες με EU Express. Σήμερα παραλαμβάνω για μια συνάδελφο μου το xiaomi miA1. Αγορά 10/11 απο Gearbest EU Express
-
μολις εφυγε απο Αγγλια το 6-64.Σε μια βδομαδουλα θα εχετε νεο μελος την παρεα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0