Καλημέρα σε όλους ,εγώ πήρα το 6/128 ceramic από banggood 334 ευρώ με priority direct και έκανε 20 ημέρες,για όσους ενδιαφέρονται
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
Μπράβο καλοδούλευτο... Παιδιά η νέα ρομ η 7.11.30 είναι καλή για μας γιατί δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω μιας και είμαι εκτός ??
Και τι γίνεται με της νέες ειδοποιήσεις που κανονικά θα έπρεπε να είχαμε στην κουρτίνα ??? Έχει κάποιος το αυτο το χαρακτηριστικό ??
Και τι κάνει ακριβώς ?? New notifications layout is implemented to the Global ROMs Android 7.x only for now! γιατί εγώ δεν !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Απο που μπορείς να της ενεργοποιήσεις και απο που της βγάζεις ?? Για να δω εαν εχω και εγώ αυτην την επιλογή και δεν το ξέρω !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Δεν ενεργοποίησα τίποτα ηταν έτσι.Mi 11i 8/256
-
-
Το νέο notification shade υπάρχει μόνο στην global Dev. Η ελληνική όπως και η eu επειδή έχουν source Κίνας δεν υπάρχει και δεν ξέρουν και το πότε θα μπει. Πάντως με το νέο feature το notification έρχεται πολύ κοντά σε στοκ android επιτέλους. Οπότε μόνο η global το έχει... Για την ώρα πάντα
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Καλησπέρα κι από μένα. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του κεραμικού. Έχω την τελευταία ελληνική άρωμα ρομ. Κάθε φορά που ανοίγω τη φωτογραφική μηχανή, είναι θαμπή η εικόνα και αργεί πολύ να νεταρει, όλα τα έχω στο αυτόματο. . Μετά είναι μια χαρά. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Φοβάμαι μήπως είναι θέμα hardware?
-
Φίλε μιας και έχω το κεραμικό και εγώ τουλάχιστον στο δικό μου κάθε φορά που το ανοίγω δεν είναι θαμπή η εικόνα και νετάρει κανονικά θα έλεγα !!Πως την πέρασες την τελευταία με καθαρή εγκατάσταση? Κανε καθάρισμα data - cache της εφαρμογής και ενα restart και εαν δεν φτιάξει ξανα μπες στο twrp κανε wipe cache - dalvick και ξανά πέρασμα την ρομ μήπως και δεν έχει κάτσει καλά !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Ευχαριστώ για την απάντησή σου, θα δοκιμάσω να δω....
=============== Δεκ 7th 2017, 1:37pm ===============
Ο/H than73 έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντησή σου, θα δοκιμάσω να δω....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0