δες εδώ πως γίνεται η αφαίρεση του κινητού σου από το λογαριασμο σου.
Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτο μου εβγαλε και σε μεναΟ/H latsialis έγραψε:
καλησπερα, μολις πηρα και ανοιξα πρωτη φορα το ΜΙ6
κ δεν μπορω να συνδεθω στο cloud λογαριασμο μου ...
σας δειχνω τι μου προβλημα βγαζει κ τι φοραει...
![]()
![]()
Παραγγελία έγινε black friday 24/11. Έφυγε από αυτούς στις 27/11 και το status στο tracking της dpd (οτι εκτελωνιστηκε δλδ και προωθείται) άλλαξε στις 20/12. Παρέλαβα στις 2 Γενάρη.Ο/H plessinho έγραψε:
Καλορίζικο φιλε! Και εγώ περιμένω το δικό μου από εκεί, αν μπορείς πες μου πότε έκανες την παραγγελία. Το περιμένω πως και πως να επιστρέψω στο miui μετά από διάλυμα 1 χρόνου με galaxy.Ο/H grayfox έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία παραθέσεων ().
Θα έχουμε σήμερα άραγε αναβάθμιση;Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ναι το διάβασα. Γενικά για το μι6 θα υπάρξει ενημέρωση; Καθώς εδώ και δύο εβδομάδες αναβάλλεται. Το γνωρίζουμε;Ο/H derveni έγραψε:
Αν δεν λυθούν τα προβλήματα με τους server της xiaomi όχι δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…ation-Servers-της-Xiaomi/
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κάνα μήνα το κινητό και μόλις το παρέλαβα του πέρασα του φόρουμ και από τότε δεν έχω κάνει άλλη αναβάθμιση και καταλαβαίνεις με τρώει το χέρι χαχαχ άσε που έχω ακούσει για καλύτερη μπαταρία από άλλες εκδόσειςΟ/H derveni έγραψε:
Δεν το γνωρίζω θα βγάλει ανακοίνωση ο @MIUI_ART