βρε παιδια βρηκες κανεις πως βγαζουμε την ειδοποηση συστηματος που λεει ότι τοσες εφαρμογες λειτουργουν στο παρασκηνιο..δε το βρισκω με τιποτα
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Επίσης μετά το face unlock παρατήρησα και με το ήχο όπου στην προηγούμενη έπαιζε ποιο δυνατά σε ίδιες ρυθμίσεις έντασης.
Πάντως μέχρι στιγμής παίζει λίγο ποιο γρήγορα,μπαταρία ενώ το σκαλίζω τόση ώρα φαίνεται να έχει καλύτερη διαχείριση -
Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να μας πει κάποιος 1ον έχει διαφορά εάν περάσουμε το τελευταίο twrp μέσο Flash image μέσα από το twrp και όχι μέσο fastboot όπως μας προτείνετε στο email ..?? Έβαλα το νέο twrp και μετά κάνουμε full backup σωστά?? Και 2ον μιας και είναι Android 8.0 τι λέτε δεν είναι καλύτερα να το περάσουμε καθαρό για να κάτσει σωστά μιας και είναι major update τουλάχιστον έτσι θυμάμαι και απο πολύ παλιά σε άλλα κινητά και φόρουμ έτσι κάναμε σε αλλαγή android η τώρα που είναι miui και στην προκείμενη περίπτωση δεν χρειάζεται τι λέτε ?? Τι είναι το σωστό ρωτάω άσχετα αν κάποιο βαριούνται να στήνουν το κινητό τους ξανά !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλημέρες. Την πέρασα χθες βράδυ από TWRP , πήγαν όλα καλά και έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα που κάνει boot η συσκευή... Σε 10 δεύτερα από το πάτημα του on είναι σε λειτουργία. Επίσης από το λίγο που το δούλεψα έχει καλύτερο flow η συσκευή και απόκριση.
Από μπαταρία πού νωρίς να κρίνω αλλά η αίσθηση μου είναι είναι ότι τσιμπάει λίγο προς το κακό. Η λεπτομέρεια που μου την δίνει μέχρι στιγμής είναι το μόνιμο εικονίδιο στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων ότι κάποια διεργασία τρέχει στο παρασκήνιο, ξέρεις κανείς πως τον απενεργοποιώ ?
Το μόνο "μεγάλο" θέμα που έχω αντιμετωπίσει αυτή μέχρι στιγμής είναι η τυχαία απενεργοποίηση του bluetooth, το έχει κάνει 2 φόρες έως τώρα και θέλει επανεκκίνηση για να επανέλθει.
Ένα μπράβο στα παιδιά του develolop για το μαγείρεμα και την ταχύτητα .
Y.γ Η διαδικασία που περάσαμε ενα major update αυτή την φορά ήταν super απλή, εύκολη και γρήγορη , παραταύτα όμως αφαίρεσε κάτι απο την "μαγεια" της διαδικασίας που ξέραμε, το "σκάλισμα...." αυτό με τις εντολές στο adb , το στήσιμο από την αρχή και το μικρο "άγχος" κοιτώντας τις κουκκίδες στο boot animation μέχρι να παίξουν όλα σωστά. Just saying... -
-
Εχεις βγει...δεν έκανες το mail ;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Συγνώμη τώρα το είδα! Thx
-
Τελικα εκανα απο την αρχη εγκατασταση με format data οποτε θα δουμε τωρα πως παει (ετσι και αλλιως ηθελε ενα καθαρισμα)
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0