Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ακόμα στήνω θα ενημερωσω...Ο/H ktsiaras έγραψε:
@intheend να ρωτήσω έχεις ξεκλείδωμα με face unlock
και αν σου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από messenger,viber mail
και αν έχεις παρατηρήσει αργή φόρτιση σε σχέση με πριν
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με το facelock δεν έχω ασχοληθεί και messenger δεν χρησιμοποιώ ( έπεσες στην περίπτωσή χιχιχιχιχ) . Viber που δουλεύω παρατήρησα το εξής κουλό, κάνει δόνηση και ήχο αλλά δεν ανάβει το led και ενώ εμφανίζει ειδοποίηση στο εικονίδιο της εφαρμογής δεν εμφανίζει την ειδοποίηση στην μπάρα ειδοποιήσεων. Επίσης δεν στέλνει την ειδοποίηση στο amazfit ... Μύλος...Ο/H ktsiaras έγραψε:
@intheend να ρωτήσω έχεις ξεκλείδωμα με face unlock
και αν σου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από messenger,viber mail
και αν έχεις παρατηρήσει αργή φόρτιση σε σχέση με πριν
. Το mail παίζει κανονικά σε ειδοποιήσεις και ήχο αλλά ούτε και αυτό εμφανίζει εικονίδιο στην μπάρα. Μάλλον θέλει σκάλισμα από την αρχή στα δικαιώματα. Από φόρτιση δεν ξέρω. Το βλέπω σήμερα και σε ενημερώνω. -
η τελευταία που δούλευε σωστά σε εμένα είναι η 7.12.21. μετά το χάος...
-
άδικα θα το σκαλίσεις τις ερωτήσεις τις έκανα γιατί ειναι γνωστά τα πρόβλημα αυτά όπως και η αργή φόρτιση
περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση την παρασκευή -
-
7.12.21 σε global λες; Γιατί η aroma η τελευταία είναι η 7.12.7.Ο/H amavroudis έγραψε:
η τελευταία που δούλευε σωστά σε εμένα είναι η 7.12.21. μετά το χάος...
-
-
Υπομονή...είναι η πρώτη 8αρα...μην σκατε με την μπαταρία...ο καθένας με την χρήση που κάνει διαφέρει...
Σε μια μέρα δύο φορές το έχω φορτηση μέχρι να το κάνουμε να δουλέψει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Σε gemini και mido το παρατήρησα. Και τα δύο τα έχω σε 7.12.21. όλες οι επόμενες μου έκαναν το τηλέφωνο π@@@@@α.Ο/H apostolisni έγραψε:
7.12.21 σε global λες; Γιατί η aroma η τελευταία είναι η 7.12.7.
-
Σε global σε ρωτάει γιατί η τελευταία η ελληνική είναι η 7.12.7. Και εγώ θα δω πότε θα την βάλω το σκέφτομαι..Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε gemini και mido το παρατήρησα. Και τα δύο τα έχω σε 7.12.21. όλες οι επόμενες μου έκαναν το τηλέφωνο π@@@@@α.Ο/H apostolisni έγραψε:
7.12.21 σε global λες; Γιατί η aroma η τελευταία είναι η 7.12.7.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0