Παιδιά έχω ένα θεματάκι: Όταν δέχομαι μήνυμα από κάποια επαφή μου, δεν εμφανίζει όνομα αλλά μόνο το νούμερο με μορφή 0030 κλπ. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Να αλλάξω τα τηλέφωνα όλων των επαφών μου σε +0030; Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ. Για να φανταστείς έκανα αναζήτηση και δεν έβρισκα πουθενά λύση!
Υ.Γ. Δεν το βρίσκω στο playstore. Θα ψάξω το apk -
-
Παιδιά καλησπέρα, τελικά μπορούμε να περάσουμε το νέο twrp ,μέσα από το ήδη υπάρχον recovery και μετά να φλασαρουμε τη νέα ρομ ή πάμε έτσι όπως λέει το email με τις εντολές,fastboot κλπ.
-
Ο/H kostatos έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, τελικά μπορούμε να περάσουμε το νέο twrp ,μέσα από το ήδη υπάρχον recovery και μετά να φλασαρουμε τη νέα ρομ ή πάμε έτσι όπως λέει το email με τις εντολές,fastboot κλπ.
Βαζεις από εκεί το twrp κάνεις ρεσταρτ σε twrp και μετά ινσταλ την ρομOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Προβλημα με winbank wallet,ενω παω να ανοιξω την εφαρμογη με πεταει σε play store και συγκεκριμενα σε google play services και δεν μπορω να κανω κατι,εχω κανει απεγκαταστση την εφαρμογη wallet και παλι τιποτα κανει το ιδιο,clear data στην εφαρμογη play store αλλα και παλι τιποτα
Χθες εκανα καθαρη εγκατασταση την νεα rom που σταλθηκε με email,
εχει κανεις το ιδιο προβλημα? -
-
-
δες εδώ
Settings, developer options
Κάτω κάτω τις επιλογές που σου δίνει... -
Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την αυτόματη αναβάθμιση; Θα έρθει και πότε; Η να την περάσουμε μόνοι μας? Τι παίζει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0