Δυστυχως προεκυψαν καποια θεματα και πρεπει να φυγει οποτε να εχω βαλει την official και οποιος το παρει να το κανει οτι θελει
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ο/H panosb26 έγραψε:
Δυστυχως προεκυψαν καποια θεματα και πρεπει να φυγει οποτε να εχω βαλει την official και οποιος το παρει να το κανει οτι θελει
Εσύ το μόνο που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις είναι να διαγράψεις το Mi-Account λογαριασμό από την συσκευή σου, για να μην τρέχει μετά ο νέος ιδιοκτήτης. -
Λοιπόν παιδιά είχα βάλει και fastboot global dev και xtrv.. Εάν θυμάστε με το πάνω μικρόφωνο που είχα θέμα στην ανοιχτή ακρόαση ακόμη δεν λειτουργεί σωστά.. Αρα είναι hardware.. Μια με ακούνε λίγο μια καθόλου.. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση??
Έβαλα την 8.0 με factory reset αλλά μου κόλλαγε ο launcher γενικά και η κάμερα και η εναλλαγή κάμερας.. Λέτε να φταίει το Super Su? Μήπως το zip του Super Su σε 8.0 εχει αλλάξει ποιο να βάλω?? Έβαλα το zip rout από της 7.12.7 μόνο αυτό.. Και επειδή το χρειαζόμουν για έξω σήμερα δεν είχα χρόνο να το αφήσω για δοκιμή.. Αν η αυριανή η καινούργια πάει καλά θα την δοκιμάσω..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μέχρι τώρα Super SU + Android 8 = πολλά προβλήματα και χάλια αυτονομία. -
Οκ ποιο ρουτ μου προτείνεις να βάλω τότε μιας και το χρειάζομαι οπωσδήποτε..!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Οκ ποιο ρουτ μου προτείνεις να βάλω τότε μιας και το χρειάζομαι οπωσδήποτε..!!
=> How to root Android 8.0 Oreo with SuperSU zip or Magisk – The Android Soul -
Ο/H geozn8 έγραψε:
και οταν ανοιξει καντο update απο μεσα -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
οπως νομιζεις αλλα καλυτερα το magisk εχει τα <δικα του>
-
-
-
Να είσαι καλά. Ακριβώς όπως τα περιγράφουν και οι υπόλοιποι. Ας γίνει κάτι γιατί έχω κουραστεί να κάνω fr και να ξανά στήνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0